WordPress Templates

Macrou in folie la gratar

O reteta din Tara Bucatelor
by Alice Ciobanu

Aseară am gătit, la repezeală, un peşte la grătar. Resprectiv macrou in folie pus pe grill.

Macrou in folie la gratar

 

Ingrediente pentru Macrou in folie la gratar

  • macrou – 2 buc
  • sare
  • piper
  • rozmarin
  • câteva roşii cherry
  • ulei de măsline

 

Mod de preparare pentru Macrou in folie la gratar

Se spală bine peştele (macroul), se curăţă de tot ce are înăuntru, şi i se taie coada şi capul. Macroul se spală apoi sub jet de apă rece. Se freacă cu puţină sare, piper, se stropeşte cu ulei de măsline şi rozmarin. Se lasă la frigider preţ de o jumătate de oră.

Macrou in folie la gratarMacrou in folie la gratar

Apoi înăuntrul fiecărui peşte se pune cîteva roşii cherry tăiate în două, un fir de rozmarin daca aveti verde ori un praf de rozmarin uscat, se mai stropeşte cu puţin ulei de măsline şi se împachetează cu folie de aluminiu. Se pune pe grătarul încins, sau în cazul meu grill-ul pe aragaz, şi se lasă maxim o jumătate de oră.

Macrou in folie la gratarMacrou in folie la gratar

Foarte bun, foarte gustos şi mai ales foarte înmiresmat.

Se serveşte cald alături de nişte legume sotate.
Macrou in folie la gratar
   Poftă bună !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.