Mancare de pleurotus si sos de rosii
Va plac ciupercile pleurotus? Eu recunosc ca nu prea. Nu prea ma impac cu ele. Cumpar destul de rar, pentru ca nu stiu cum sa le gatesc sa fie cat mai bunute. De data asta am facut o mancare de pleurotus si sos de rosii, iar Remi a zis ca fost tare buna. Asa ca, o sa mai fac. Am facut sosul de rosii dintr-o conserva de rosii de la Sun Food si a mers totul tare usor.
Ingrediente pentru reteta de Mancare de pleurotus si sos de rosii
- 1 conserva de rosii
- 500 gr ciuperci pleurotus
- 1 ceapa potrivita
- 4-5 catei de usturoi
- 1 legatura de patrunjel verde
- sare
- piper
- boia de ardei dulce
Mod de preparare pentru reteta de Mancare de pleurotus si sos de rosii
Caliti ceapa taiata marunt. Adaugati ciupercile pleurotus curatate de partea alba si taiate in fasii. Adaugati usturoiul feliat subtire. Amestecati des si acoperiti cratita cu un capac.
Lasati la foc foarte mic cam 7 minutele. Adaugati conserva de rosii facuta pasta si o ceasca de apa. Puneti si condimentele si lasati la foc mic 35-40 minute.
Spre final presarati patrunjel verde proaspat tocat.
Delicioasa cu niste mamaliguta calduta.
Ca sa fiti la curent cu toate retetele si povestile din Tara Bucatelor nu uitati sa dati Like Paginii de FB si sa va abonati la canalul de Youtube. Pe instagram ma gasiti Aici!
Sharing is Caring! Daca ti-a placut reteta aceasta, distribuie articolul catre prietenii tai pe Facebook. Multumesc
Paine cu branza si porumb dulce
Lasă un răspuns