Salata cu ciuperci la gratar si fasole rosie
Primavara vine cu salate, nu? De data asta o vin cu o salata cu ciuperci la gratar si fasole rosie. Este vorba despre o salata generoasa si consistenta, fix cat sa iti salveze foamea la birou sau acasa. Simplu si rapid de realizat, mai ales daca o pregatesti cand iesi la gratar in curte. Ai nevoie doar de cateva ingrediente, iar cele de baza sunt boabele de fasole rosie de la Sun Food si niste ciuperci brune scoase calde de pe gratar.
Ingrediente pentru reteta de Salata cu ciuperci la gratar si fasole rosie
- 1 conserva de fasole rosie
- 1 salata mare
- 10 ciuperci brune
- 1-2 ardei kapia
- 2-3 fire de ceapa verde
- ulei
- otel balsamic
- sare
Mod de preparare pentru reteta de Salata cu ciuperci la gratar si fasole rosie
Mai intai puneti ciupercile brune pe gratar. Doar palariile intregi, fara picioruse:), fara sa le taiati.
Spalati frunzele de salata si eliminati excesul de apa cu ajutorul unei centrifugi pentru salata. Rupeti frunzele in bucati maricele.
Scurgeti boabele de fasole rosie din conserva si treceti-le printr-un jet de apa rece. Imi plac foarte mult boabele de fasole rosie din conserva pentru ca sunt perfect fierte, au miez gros catifelat. Cele din conserva de la Sun Food sunt ideale pentru salate.
Intr-un bol amestecati usor frunzele de salata, cu ardeiul kjapia taiat suvite, rondele de ceapa verde, boabele de fasole. Adaugati si ciupercile calde taiate in patru.
Stropiti cu ulei si otet balsamic.
Ca sa fiti la curent cu toate retetele si povestile din Tara Bucatelor nu uitati sa dati Like Paginii de FB si sa va abonati la canalul de Youtube. Pe instagram ma gasiti Aici!
Sharing is Caring! Daca ti-a placut reteta aceasta, distribuie articolul catre prietenii tai pe Facebook. Multumesc
Placinte cu mere si piersici
Lasă un răspuns