WordPress Templates

Pui cu sos alb si naut

Cand ai chef de o mancare rapida si vrei sa pregatesti ceva pe moment, un pui cu sos alb si naut si legume sotate e fix alegerea ideala. In maxim 30 de minute ai o mancare delicioasa. Si totul cu ajutorul unei conserva de naut de la Sun Food, a unui mixt de legume congelate si a unei bucatele de carnita, de piept de pui.

Deci, luati si notati reteta asta. Costul este mic, foarte mic, si din cantitatile de mai jos ai o masa pentru 3 persoane.

Pui cu sos alba si naut

Ingrediente pentru reteta de Pui cu sos alb si naut

Pui cu sos alba si naut
  • 1 conserva de naut
  • 300 gr piept de pui
  • 200 gr mixt de legume congelate
  • 100 gr smantana
  • 100 ml lapte
  • 1/2 lingurita faina
  • sare
  • piper alb
Pui cu sos alba si naut

Mod de preparare pentru reteta de Pui cu sos alb si naut

Taiati pieptul de pui in bucatele suvitate, in bucatele potrivite. Rumeniti-l usor la tigaie pe ambele parti. Pastrati-l cald pe o farfurie calda.

Intr-o craticioara cu fund gros sau de tuci, incalziti 2 linguri de ulei si amestecati rapid faina. Apoi puneti laptele, treptat in fir subtire si amestecati pana se ingroasa sosul. Adaugati smantana si omogenizati.
Trageti la tigaie legumele congelate. De care va plac voua si de care preferati. In doua trei linguri de ulei si un strop de sare adaugati si boabele de naut. Acoperiti cu un capac si in cateva minutele veti obtine niste legume delicioase.

Luati farfurii de serviti mancarea, de preferinta usor adancite si puneti carnita, sos alb si legumele si nautul „rumenit”.

Pui cu sos alba si naut

Presarati putin piepr alb proaspat macinat si potriviti de sare.

Delicios, simplu si rapid.

Va plac mancarurile rapide? Mie da 🙂

Pui cu sos alb si naut
Pui cu sos alb si naut

Ca sa fiti la curent cu toate retetele si povestile din Tara Bucatelor nu uitati sa dati Like Paginii de FB si sa va abonati la canalul de Youtube. Pe instagram ma gasiti Aici!

Sharing is Caring! Daca ti-a placut reteta aceasta, distribuie articolul catre prietenii tai pe Facebook. Multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.