Frigarui de pui si ananas
Frigarui de pui si ananas! a strigat Miruna cand a vazut bunatate de frigarui lenevind pe gratarul cel nou. Ea a fost cu ideea, astfel ca nu am avut ce obiecta. Si le-am preparat doar asa simple din cele doua ingrediente care ii plac ei: piept de pui si ananas bucati din conserva de la Sun Food. Doar ce am asezonat carnea cu foarte putine condimente si apoi le-am lasat cateva minute pe gratarul cel nou de la Tefal.
Ingrediente pentru reteta de Frigarui de pui si ananas
- 300 gr piept de pui
- 1 conserva de ananas bucati Sun Food
- un strop de sare
- 1 lingura ulei de floarea soarelui
- 1/4 boia de ardei dulce
Mod de preparare pentru reteta de Frigarui de pui si ananas
Spalati si uscati bine pieptul de bui. Taiati-l in cubulete potrivite. Intr-un bole amestecati o lingura de ulei cu sare si boia de ardei dulce si un sfert din zeama de compot de ananas. Tavaliti bucatile de carne prin acest amestec.
Luati betele de frigarui (puse in apa rece macar cu 15 minute inainte de a le pune pe gratar) si incepeti sa le umpleti cu o bucata de ananas, una de carne si tot asa.
Randuiti frigaruile pe gratar si rumeniti-le cat de mult vreti. Noi am folosit gratarul OptiGrill de la Tefal si le-am lasat pe „medium”.
Au fost delicioase si perfecte pentru zilele astea de primavara. Le-am pus alaturi si o salata verde cu ridichi, ceapa verde si seminte. Divin! Voua va plac frigarui de pui? Dar ananasul il pregatiti in vreun fel anume?
Ca sa fiti la curent cu toate retetele si povestile din Tara Bucatelor nu uitati sa dati Like Paginii de FB si sa va abonati la canalul de Youtube. Pe instagram ma gasiti Aici!
Sharing is Caring! Daca ti-a placut reteta aceasta, distribuie articolul catre prietenii tai pe Facebook. Multumesc
Cozonacei cu nuca si fructe tropicale
Lasă un răspuns