Cartofi noi cu chimen
by Alice Ciobanu
Cartofii noi sunt favoritii mei.Si ai Mirunei. Deliciosi, putin fierti si apoi prajiti in ulei, crocanti la suprafata si pufosi si dulci in interiori. Heaven! Dar am incercat ceva nou: Cartofi noi cu chimen. O garnitura spumoasa la un antricot de porc la cuptor, bestial de aromat!
Ingrediente pentru Cartofi noi cu chimen
- cartofi noi
- sare de mare
- chimen
- ulei de floarea soarelui
*cantitatile sunt la libera alegere:)
Mod de preparare pentru Cartofi noi cu chimen
Astfel ca luati cartofii noi, de marime mica-mijlocie, spalati-i bine cu apa rece. Nu ii curatati de coaja subtire, doar spalati-i foarte bine.
Dupa ce i-ati spalat, stergeti-i de apa.
Taiati-i in doua sau patru si stropiti-i cu ulei.
Tavaliti-i apoi prin chimen amestecat cu un praf de sare de mare.
Puneti-i in folie de aluminiu, intr-o tava si bagati-i in cuptor pana se pufosesc. Cand aproape sunt gata, dezveliti-i de folie si mai lasati-i in cuptor vreo 8-10 minute.
Lasă un răspuns
Pui Madras
9 Responses to Cartofi noi cu chimen
super simpla si de efect!
simplu si gustos!
o saptmana frumoasa iti doresc draga mea :**
Ce bunutz!
O saptamana frumoasa!
Nu am mancat niciodata cu chimen dar imi place chimenul si cred ca sunt tare buni. Pup
Foarte buni si sunt preferatii mei!!!Pup!
Imi plac cartofii noi la cuptor, iar ai tai arata delicios, fur o portie mica sa degust! Pup
Imi plac foarte mult postarile acestea ale tale, mai rustice!
Fetelor va multumesc. Scuze ca nu resuesc sa raspund fiecareie in parte si ca raspund atat de tarziu…..
Gabriela…multumesc frumos!
Foarte rapida si gustoasa aceasta reteta. EU am facut-o!