WordPress Templates

Cartofi noi cu chimen

O reteta din Tara Bucatelor
by Alice Ciobanu

 

Cartofii noi sunt favoritii mei.Si ai Mirunei. Deliciosi, putin fierti si apoi prajiti in ulei, crocanti la suprafata si pufosi si dulci in interiori. Heaven! Dar am incercat ceva nou: Cartofi noi cu chimen. O garnitura spumoasa la un antricot de porc la cuptor, bestial de aromat!

Cartofi noi cu chimen

Ingrediente pentru Cartofi noi cu chimen

  • cartofi noi
  • sare de mare
  • chimen
  • ulei de floarea soarelui

*cantitatile sunt la libera alegere:)

Mod de preparare pentru Cartofi noi cu chimen

Astfel ca luati cartofii noi, de marime mica-mijlocie, spalati-i bine cu apa rece. Nu ii curatati de coaja subtire, doar spalati-i foarte bine.

Dupa ce i-ati spalat, stergeti-i de apa.

Taiati-i in doua sau patru si stropiti-i cu ulei.

Tavaliti-i apoi prin chimen amestecat cu un praf de sare de mare.

Puneti-i in folie de aluminiu, intr-o tava si bagati-i in cuptor pana se pufosesc. Cand aproape sunt gata, dezveliti-i de folie si mai lasati-i in cuptor vreo 8-10 minute.

Pofta buna!

Cartofi noi cu chimen
Cartofi noi cu chimen
Cartofi noi cu chimen

9 Responses to Cartofi noi cu chimen

  1. Adnia spune:

    super simpla si de efect!

  2. simplu si gustos!
    o saptmana frumoasa iti doresc draga mea :**

  3. gaby_d spune:

    Ce bunutz!
    O saptamana frumoasa!

  4. Timea spune:

    Nu am mancat niciodata cu chimen dar imi place chimenul si cred ca sunt tare buni. Pup

  5. Rocsy Ciobanu spune:

    Foarte buni si sunt preferatii mei!!!Pup!

  6. Poliana spune:

    Imi plac cartofii noi la cuptor, iar ai tai arata delicios, fur o portie mica sa degust! Pup

  7. Gabriela spune:

    Imi plac foarte mult postarile acestea ale tale, mai rustice!

  8. Alice spune:

    Fetelor va multumesc. Scuze ca nu resuesc sa raspund fiecareie in parte si ca raspund atat de tarziu…..

    Gabriela…multumesc frumos!

  9. retete rapide spune:

    Foarte rapida si gustoasa aceasta reteta. EU am facut-o!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.