Pulpe de pui cu lamaie la cuptor
O reteta din Tara Bucatelor
by Alice Ciobanu
by Alice Ciobanu
Inspirată de reţeta postată de Miha, am încercat o reţetă rapidă, cu ce aveam prin frigider, un fel de mâncare foarte bunuţ, şi anume nişte pulpe de pui cu lamaie la cuptor.
Ingrediente pentru Pulpe de pui cu lamaie la cuptor
- 6 pulpe de pui
- 3 felii de lămâie
- ulei de măsline
- busuioc
- oregano
- frunze de dafin
- sare după gust
Mod de preparare pentru Pulpe de pui cu lamaie la cuptor
Am pus pulpele de pui într-un vas termorezistent, am pus condimentele, cele 3 felii de lămâie şi am stropit totul cu ulei de măsline şi o căniţă de apă. Am dat totul la cuptor pentru vreo 50 minute, până s-au rumenit frumos.
O friptură pentru leneşi, o friptură cu un gust deosebit de fresh. Şi am servit totul cu o garnitură de orez şi nişte harbuz murat (home made de la tata)
Poftă Bună!
Lasă un răspuns
«« Previous Post
Salata de leurda
Salata de leurda
6 Responses to Pulpe de pui cu lamaie la cuptor
Faina reteta, lamaia inmoaie carnea si da o aroma faina…
Eu salivez pentru harbuz :))
Femeieeee…..tu n-ai mila deloc de noi ?????
Cand mai faci bunatati din astea, da un semn ca vin si eu la masa , cand vine sotul tau de la scarbici…ca stati in drumul meu spre casa !!!
M-am uitat la reteta ta si …salivez intr-una !!!!
Monya, eu va astept pe amindoi…ca ne sunteti dragi prieteni, asa ca ….oricind :))
Florina, si pe voi va asteptam….poate mai gasim si niste harbuz, daca nu l-o fi mancat deja remik :))
Muraturi pentru Florina se mai gasesc, daca scotocim bine 🙂 Cu Ciprian al Monyiei nush ce sa ne facem, ca e mare amator de pui si e concurenta mare… :))