Chicken Fingers (Piept de pui pane)
O reteta din Tara Bucatelor
by Alice Ciobanu
by Alice Ciobanu
Astă seară, în criză de timp şi pană de idei, am hrănit populaţia din casa mea cu nişte chicken fingers (piept de pui pane), după o reţetă de-a casei.
Ingrediente pentru Chicken fingers (piept de pui pane)
- piept de pui
- un ou
- puţină făină de grâu
- sare
- piper
Mod de preparare pentru Chicken fingers (piept de pui pane)
Pieptul de pui curăţat de piele şi dezosat se taie feliuţe de 1cm grosime. Am zbătut bine un ou în care am pus puţina sare si piper, apoi am amestecat bine cu puţină făină până compoziţia a căpătat aspectul unei smântâni groase.
Apoi am luat fiecare feliuţă de piept de pui şi am trecut-o prin oul cu făină şi am pus-o la prăjit în uleiul încins.
Am prăjit fiecare bucăţică până s-a rumenit frumos, pe fiecare parte.
Cam asta e … şi am servit pieptul pane alături de nişte piure de cartofi frecat cu unt şi lapte.
Lasă un răspuns
«« Previous Post
Fursec Gandac
Fursec Gandac
2 Responses to Chicken Fingers (Piept de pui pane)
pot sa mi trimit si io sotul la tine la masa???? Ca daca ar fi dupa el ar manca numai piept de pui pane/snitele, etc.
Aaaa, si inca ceva…pana m-am prins eu unde e „Ciobeni” a durat un pic….eu ma gandeam la vreo localitate/satuc uitat de lume …:))
Trimite-l. Şi poţi veni şi tu cu el 😉 Om găsi ceva de mîncare şi penru tine :)) Cît despre Ciobeni, om fi noi uitaţi de lume, dar sătuc încă n-am ajuns… Şi nici nu cred că ne vom înmulţi chiar atît 🙂