WordPress Templates

Churros

De ceva timp ma tot gandeam la niste gogosi si chiar am gacut niste gogosi pudrate cu mult zahar, dar a venit Miruna intr-o zi si a zis: Stii sa faci Churros? Vreau si eu ­čÖé Asa ca am pus si am pregatit niste churros. Sunt de fapt niste gogosi mexicane si banuiesc ca ea le-a vazut in vreun film la netflix sau ceva de genul asta, pentru ca asta vara la mare nu si-a aratat interesul deloc pentru churros mexican.

Reteta este simpla, e ca un fel de aluat oparit putin mai gras si prajit apoi in ulei incins. Pudrate cu zahar tosi si scortisoara sunt absolut delicioase.

Churros

Ingrediente pentru reteta de Churros

  • 125 gr faina,
  • 50 gr unt
  • 50 ml ulei
  • 250 ml apa
  • 2 linguri zahar
  • esenta de rom sau vanilie
  • 2 oua
  • ulei pentru prajit
  • zahar cu scortisoara, sos de ciocolata etc
Churros

Mod de preparare pentru reteta de Churros

Intr-o craticioara puneti pe foc untul, apa, esenta, uleiul si zaharul. Cand incepe sa clocoteasca, trageti de pe foc si rasturnati toata faina o data. Amestecati energic pana se incorporeaza complet si nu sunt cocoloase.

Intr-o tigaie inalta pune o cantitate suficienta de ulei. Cand s-a incalzit pune din compozitia de churros cu ajutorul unui pos. Practic trebuie sa spritezi direct in tigaia cu ulei incins. Rumeneste, la foc moderat, pe fiecare parte pana vor capata forma si transfera apoi pe o hartie absorbanta.

Presara-le din abundenta cu un amestec de zahar tos si scortisoara.

Churros

Poti servi churros asa simple date prin sos de vanilie, cicocolata sau orice alte sosuri dulci.

Churros

Sunt delicioase si desi iti solicita putin rabdarea de a sta pe langa tigaia cu ulei ­čÖé

Churros

Ca sa fiti la curent cu toate retetele si povestile din Tara Bucatelor nu uitati sa dati Like Paginii de FB si sa va abonati la canalul de Youtube. Pe instagram ma gasiti Aici!

Sharing is Caring! Daca ti-a placut reteta aceasta, distribuie articolul catre prietenii tai pe Facebook. Multumesc

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.