WordPress Templates

Saratele din foietaj cu sos de rosii

Weekend prelungit si multe filme la tv. Cam asa ne petrecem timpul zilele astea. Copilul e haihui cu cercetasii, iar noi ne lafaim in atat de mult timp liber si atat de multa liniste in casa :). Dar astazi ne-am pus pe gatit si am preparat cateva rontaieli pentru zilele prelungite de vizionat filme. Una din retete este cea de Saratele din foietaj cu sos de rosii. Se prepara rapid, in maxim 15 minute. Ai nevoie de cateva ingrediente simple, dintre care si o conserva de rosii de la Sun Food. Sunt nelipsite din camara mea si sunt de un real folos la orice ora si la multe preparate.

Saratele din foietaj cu sos de rosii

Ingrediente pentru reteta de Saratele din foietaj cu sos de rosii

Saratele din foietaj cu sos de rosii
  • 1 pachet de foietaj de 400 gr
  • 1/2 conserva rosii
  • 1/2 oregano
  • 1/2 boia de ardei
  • piper
  • chili
  • mix de seminte
  • un strop de sare
Saratele din foietaj cu sos de rosii

Mod de preparare pentru reteta de Saratele din foietaj cu sos de rosii

Mai intai puneti bucata de aluat de foietaj la decongelat. Eu folosesc aluat de foietaj congelat, cumparat din comert, pentru ca este cea mai usoara si mai rapida metoda de a prepara diverse dulciuri (sau in cazul acesta saratele). Il lasati la decongelat pe masa in bucatarie, la temperatura camerei si il veti putea prelucra chiar de nu s-a decongelat complet. Ba chiar e indicat sa incepeti sa il lucrati cat timp este inca rece, dar nu congelat.

Incalziti cuptorul la 200 grade.

Intindeti aluatul pe masa de lucru, usor infainata si taiati suvite.

Ungeti suvitele de foietaj cu sos de rosii. Pentru sosul de rosii va trebui sa amestecati o conserva de rosii trecuta prin blender si condimentele si sa fierbeti putin pana scade. Voi reveni cu o postare speciala pentru sosul de rosii picant, pentru ca este un sos lejer si care se poate folosi la foietaj, pizza, paste si diverse alte aluaturi sarate.

Saratele din foietaj cu sos de rosii

Presarati seminte si dati tava la cuptor pentru 10 minute, la 180 grade.

Scoateti tava si lasati la racit complet.

Saratele din foietaj cu sos de rosii

Sunt saratele simpatice si ideale pentru rontait alaturi de un pahar de bere.

Ca sa fiti la curent cu toate retetele si povestile din Tara Bucatelor nu uitati sa dati Like Paginii de FB si sa va abonati la canalul de Youtube. Pe instagram ma gasiti Aici!
Sharing is Caring! Daca ti-a placut reteta aceasta, distribuie articolul catre prietenii tai pe Facebook. Multumesc

One Response to Saratele din foietaj cu sos de rosii

  1. […] picant bun pentru tot felul de aluaturi, paste si saratele. Am vorbit despre el si in reteta de saratele din foietaj, dar ii voi face un articol special, caci […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.