WordPress Templates

Pulpa de porc la multicooker

Zilele trecute mi-am amintiti brusc: „am multicooker” Uitasem de el in toata aglomeratia din vara si in toata nebunia pachetelor aruncate in balcon, toate astea din cauza faptulul ca ne apucasem de varuit in casa. Asa ca am strans toate ustensilele si toata aparatura de cooking si le-am dosit prin balcon. Desi am aranjat casa si am pus toate inapoi, nu stiu cum dar imi ramasesera prin balcon vreo cateva cutii. Asa ca m-am dus frumusel si am gasit cutia cu multicooker-ul si l-am reinstalat la loc de cinste in bucataria renovata ­čÖé Si pentru ca incercam sa obisnuim copilul si cu carnea de porc gatita in dievrse variante, am luat o bucatica mica de pulpa de porc si am gatit-o la multicooker. Reteta asta de pulpa de porc la multicooker o puteti prepara si daca aveti un slow cooker, asta pentru ca eu am folosit functia Slow cooker a multicooker-ului mei… Nu ma intrebati unde este slow cooker-ul. Nu stiu sa va raspund. Dar il mai caut ­čÖé

Pulpa de porc la multicooker

Ingrediente pentru reteta de Pulpa de porc la multicooker

  • o bucata de de pulpa de porc, max 1 kg
  • 30 ml ulei de floarea soarelui
  • cateva boabe de piper
  • 1 lingura boia de ardei dulce
  • sare
  • o ceasca de apa
Pulpa de porc la multicooker

Mod de preparare pentru reteta de Pulpa de porc la multicooker

Luati bucata de carne si o crestati din loc in loc. Intr-un bol amestecati uleiul cu boia de ardei, boabe de piper, sare. Cu acest amestec din ulei si condimente frecati bucata de carne pe toate partile, dupa care o lasati sa stea 15-20 minute. O mai invartiti din cand in cand pe toate partile.

Puneti bucata de carne, cu tot cu uleiul si comendimentele respective, in vasul multicooker-ului. Turnati o ceasca cu apa. Setati multicooker-ul pe varianta Slow cooker pentru 3 ore sau pe modulul Manual pentru 2.00 ore la 120 grade.

Evantual puteti sa mai invartiti o data sau de doua ori bucata de carne in timpul procesului de gatire.

Eu prefer varianta unui slow sau multicooker decat cea a clasicului cuptor pentru ca mi se pare cafragezeste mai bine fara a usca carnea la suprafata. Si nici nu am grija sa mai verific tava la cuptor.

Lasati sa se raceasca daca vreti sa taiati felii cat de cat perfecte. Aveti grija ca se faramiteaza destul de usor, aveti nevoie de un cutit pentru friptura foarte bun, ascutit. Puteti pastra carnea in forma asta, la frigider pentru cateva zile, pentru a o putea folosi ca friptura rece la sandvisuri. O puteti folosi

Pulpa de porc la multicooker

Miruna a preferat-o in varianta „cartofi la multicooker”, desi nu este cea mai buna „alaturare”.

Ca sa fiti la curent cu toate retetele si povestile din Tara Bucatelor nu uitati sa dati Like Paginii de FB si sa va abonati la canalul de Youtube. Pe instagram ma gasiti Aici!
Sharing is Caring! Daca ti-a placut reteta aceasta, distribuie articolul catre prietenii tai pe Facebook. Multumesc

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.