Paste cu sos de rosii si mustar
Am gasit, zilele trecute niste paste fabuloase si desi aveam chef de o salata cu paste, pana la urma am reusit sa fac niste Paste cu sos de rosii si mustar si mult naut. Desi initital m-am gandit asa: iau o conserva de naut de la Sun Food, o conserva de rosii cuburi, separat fierb pastele si apoi mai adaug si niste ton bucati si voila o super-mega-salata-calda. Dar mi-a iesit doar ce vedeti mai jos 🙂 Adica o farfurie generoasa de paste cu sos de rosii si mustar. Si naut.
Si acum sa va povestesc in imagini si cu ingrediente cat de bune sunt pastele astea!
p.s Reteta este potrivita si pentru perioadele de post daca folositi paste fara oo, simple din grau dur si nu razuiti parmezan deasupra lor.
Ingrediente pentru reteta de Paste cu sos de rosii si mustar
- 200 gr paste grau dur
- 1 conserva naut Sun Food
- 1/2 conserva rosii cuburi Sun Food
- 1 lingura mustar
- ulei de floarea soarelui
- 2 catei de usturoi
- 1/2 lingurita boia de ardei dulce
- sare
- un strop de oregano
- parmezan
- un strop de zeama de lamaie
Mod de preparare pentru reteta de Paste cu sos de rosii si mustar
Puneti pastele la fiert conform instructiunilor de pe ambalaj.
Cu ajutorul unui blender faceti pasta conserva de rosii cuburi.
Intr-o tigaie incapatoare incalziti o lingura de ulei de floarea soarelui si caliti usor usturoiul, doar un minut maxim. La foc mic.
Adaugati mustarul si omogenizati. Adaugati boabele de naut. Incorporati pasta de rosii, oregano si boia de ardei dulce. Potiviti de sare.
Lasati sa fiarba la foc mic pana sosul se ingroasa.
Trageti de pe foc si adaugati pastele fierte si scurse.
Razuiti deasupra lor pamezan. Puteti stropi si cu putina zeama de lamaie.
Ca sa fiti la curent cu toate retetele si povestile din Tara Bucatelor nu uitati sa dati Like Paginii de FB si sa va abonati la canalul de Youtube. Pe instagram ma gasiti Aici!
Sharing is Caring! Daca ti-a placut reteta aceasta, distribuie articolul catre prietenii tai pe Facebook. Multumesc
Tarta cu rosii si branza de capra
Lasă un răspuns