WordPress Templates

Pancakes fara gluten

O  reteta din Tara Bucatelor
by Alice Ciobanu

Si uite-asa am copt eu astazi niste pancakes fara gluten, din faina de hrisca si faina de teff. Niste pancakes minunate, atat va zic! Si unde mai pui ca e si prima data cand filmez singurica o reteta cap coada, in bucataria mea, apoi o si editez cu un program pe care abia azi l-am instalat. Asa ca a fost ziua premierelor la mine si va rog tare mult sa fiti ingaduitori si cu micile defecte ale editarii, si cu filmarea in sine si cu toate emotiile mele. Anyway, voiam sa va anunt  ca sunt tare happy si mandra ca am reusit sa fac singurica totul si stiu ca e loc de mult mai bine si va fi!

Insa pana una alta, eu va invit sa vedeti prima mea reteta video, nu inainte de a va spune ca aceste pancakes fara gluten sunt parca mult mai bune decat cele obisnuite, cu gluten. Si le voi repeta cat de curand. Hai cu incurajarile!!!

pancakes-fara-gluten

Ingrediente pentru reteta de Pancakes fara Gluten

Mod de preparare pentru reteta de Pancakes fara Gluten

Pentru modul de preparare apasa PLAY mai jos si nu uita: ABONEAZA-TE la canalul de YouTube pentru a nu pierde nicio reteta! Apasa SUBSCRIBE aici >>> https://goo.gl/4CPDr0<<< MULTUMESC!

Intr-un bol se bat ouale spuma, cu ajutorul unui tel. Se incorporeaza iaurtul. Se incorporeaza zaharul muscovado si praful de copt. Apoi alternam cele doua tipuri de faina, de teff si hrisca si amestecam pana se obtine un aluat omogen, gros ca o smantana.

Pe aragaz se incinge o tigaie unsa cu unstrop de ulei. Se pune in mijloc un polonic de compozitie si se prajeste pe ambele parti.

Se scoate fiecare pancakes si se suprapun unele peste altele. Se decoreaza cu bucati de wiki, banana si se stropeste totul cu mult sirop de cocos. Se presara fulgi de cocos

Un desert bun si sanatos si fara gluten!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.