WordPress Templates

Sandwich cu butterfish

O reteta din Tara Bucatelor
by Alice Ciobanu

Dragii mei astazi va ofer spre degustare ceva lejer ce poate fi facut in maxim 10 minute, de trandaveala. Perfect pentru imbucat usor sau, de ce nu, pentru un mic-dejun usor intr-o ploioasa dimineata de sambata.

E ceva hazliu de bun si untos ­čśŤ , esteeee: Sandwich cu butterfish. Este un sandwich ce poate fi preparat si cu altfel de peste, cum ar fi somon fumee sau ton afumat. E un preparat ┬ábun pentru un usor mic-dejun pe fuga, in drum spre masina sau de ce nu, chiar o gustare rapida luata la birou intre doua telefoane si un email urgent. Bine, atunci se impune ca sa il ai gata preparat de-acasa, nu? In orice caz e un sandwich bun, chiar foarte, foarte bun.

Sandwich cu butterfish

 

Ingrediente pentru sandwich cu butterfish

pentru 4 persoane

  • 8 felii de paine┬á
  • 4 felii de mozzarella
  • 10-12 felii de rosii uscate
  • 4 frunze de salata verde
  • 4 felii de butterfish, il gasiti la Ocean Fish
Sandwich cu butterfish

Mod de preparare pentru sandwich cu butterfish

Incalziti usor feliile de paine. Luati cate una si scurgeti pe ea uleiul de masline din rosiile uscate scoase din borcanel. Asezati o frunza de salata verde, felia de butterfish, mozzarella, rosiile uscate cate 3 feliute si acoperiti cu alta felie de paine.

Nu inlocuiti mozzarella cu alt fel de branza! Butterfish este un peste untos, cu un gust intens, astfel incat mozzarella este branza ideala pentru acest melanj. In cazul in care veti dori sa folositi ton sau somon fumee puteti inlocui mozzarella si cu altfel de branza cum ar fi  telemeaua de capra sau o telemea de vaca mai usor sarata.

Si astfel e gata deliciosul sandwich cu butterfish!

Pofta buna si spor!

Sandwich cu butterfish
Sandwich cu butterfish

Sursa de inspiratie: Adi Hadean

4 Responses to Sandwich cu butterfish

  1. arata bine, like it!
    weekend placut, pupici!

  2. Rocsy Ciobanu spune:

    Maine dimineata vin sa imi faci si mie unul.Seara frumoasa!

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.