Pulpe de pui pe pat de varza
by Alice Ciobanu
Asta e a doua reteta de pe luna asta, participanta la provocarea Amei, Bucatar curajos. Reteta a fost aleasa de Adela si se numeste pulpe de pui pe pat de varza. Faina reteta pe care am ales-o, mai ales ca m-a intrigat combinatia intre varza si carnea de pasare, eu pana acum nu am incercat varza decat cu porc :)) sau cu rata. Marturisesc ca am adus cam multe modificari acestei retete, nu te supara Adela, draga :), dar de regula incerc sa adaug cate ceva sau sa scot cate ceva , asta in situatia in care nu am toate ingredientele. Deci, sa vedem!
Ingrediente pentru Pulpe de pui pe pat de varza
- 6 pulpe de pui
- o varza murata potrivita
- cimbru
- o ceapa
- putin marar uscat
- ulei
- praf de usturoi,
- boia de ardei dulce,
- putin amestec Tex Maxx
- o cescuta de apa
Mai intai am incalzit putin ulei si am perpelit pulpele de pui pe toate partile. Apoi le-am pus intr-un vas yena, am adaugat condimentele si apa, am stropit cu putin ulei si am dat la cuptor juma de ora.
Varza murata am stors-o bine, am taiat-o marunt si am aruncat-o intr-o tigaie in care am calit mai intai foarte bine o ceapa tocata. Le-am amestecat de cateva ori, lasand pe foc, pana ce varza si-a schimbat culoarea si s-a inmuiat.
Am scos pulpele de pui, am pus varza in acelasi vas, am pus peste pulpele de pui, cimbru si marar si am dat la cuptor la foc tarisor cam 20 minute. Delicios.
Lasă un răspuns
Tort cu ciocolata si cafea
3 Responses to Pulpe de pui pe pat de varza
Zilele astea am tot vazut ca face lumea varza..Tare imi mai place, si daca mai are si ceva puiut e si mai grozava!
Ce culoare splendida are pulpa ta pe varza! Trebuie sa fac si eu inainte sa se termine iarna. Sa ai un weekend minunat, Alice!
Salut!
Ai un blog interesant. Te astept pe la mine http://filmandotherstories.blogspot.se/.
Un an nou fericit iti doresc!