WordPress Templates

Clatite cu dulceata de cirese

O reteta din Tara Bucatelor
by Alice Ciobanu

Afara ploua mohorat, Miruna mea doarme, Ozzy-mi sforaie intr-un fotoliu… Am decis sa ma relaxez cu niste Clatite cu dulceata de cirese si-o cafea.

Clatite cu dulceata de cirese   

Reteta de clatite o gasiti aici.

Poate-mi fac timp data viitoare sa postez si o reteta clasica de clatite. Eu o fac pe aceea din cartea doamnei Jurcovan (de baza in orice casa ce are chiar si o mini-bucatarie).

Anyway, clatitele mele le-am umplut cu dulceata de cirese albe, din ciresul batran ce salasluieste in gradina noastra draga de la tara.

Clatite cu dulceata de cirese

Clatite cu dulceata de cireseClatite cu dulceata de cirese
S-aveti pofta…si poate apare si soarele…..

10 Responses to Clatite cu dulceata de cirese

  1. nicoleta spune:

    Cel mai simplu ,rapid si bun dulce…dupa mine!
    o zi buna!

  2. Petronela spune:

    Imi pare rau pentru tine cu timpul mohorat.La mine sant 28 de grade,deja se moare de cald asa ca nu stau la aragaz.Am facut un CHEESE CAKE si o salata cu de toate si am tarminat cu bucataritul pe azi!! Iti doresc sa apara soarele care-ti va ridica moralul si de ce nu sa faci si plaja …eu deja am inceput!
    Multi pupici!!!!

  3. Florina spune:

    Plaja! Ha! Suntem departe de momentul asta…din pacate. Inca se anunta ploi. Oricum, dulcele e bun-bun. Daca erau si amare ciresele erau clatitele mele preferate 😉

  4. Miodrag Surac spune:

    Vreau si eu, mi sa facut pofta…O seara placuta.

  5. pansy spune:

    numai minunatii ai postat de 2 zile de cand n-am trecut eu pe aici ! bravo ! eu pasta de zahar n-am sa fac niciodata pentru ornarea torturilor,desi ies extraordinar,dar mie personal nu-mi place sa manac acea pasta.sau poate asta e motivul meu de a nu o face.dar chiar nu-mi place desi poti sa faci torte minunate, ca ale tale.eu personal prefer alte glazuri pentru tort,desi imi place sa le vad si sa le admir sincer atunci cand cineva le realizeaza.eu personal cred ca o glazura de ciocolata,alba,neagra,roz,galbena,etc ,frisca sau cine stie ce alta crema sunt mai gustoase,e drept ca nu asa aratoase.intotdeauna am dat deoparte pasta asta de zahar.dar asta e parerea mea,a propos de gustul ei.dupa parerea mea,la un tort conteaza continutul nu forma de prezentare.am vazut in viata mea torturi dezastruoase ca prezentare,dar deosebite.asaca eu cred ca ma incandrez la aceasta din urma categorie.pupu-te alice ! esti grozava ! eu stiu ca asa ceva n-am sa fac niciodata.

  6. Nil spune:

    pot sa vin si eu la o cafea si clatita? sa ma relaxez si eu ca baiatul meu este argin viu!

  7. Alice spune:

    Pansy, nici eu nu ma omor dupa pasta de yahar, dar mi se pare foarte fain de lucrat cu ea si vreau sa ma mai perfectionez. Cat despre celelalte glazuri , nu am sculele necesare pentru a le face sa arate foarte ok, iar frisca pe tort nu imi place ca gust….

  8. Alice spune:

    Nil, vino..te astept. Ia-l si pe baiat, ca face pereche cu fii’mea…un alt argint viu :))

  9. Alice spune:

    Petronela, are dreptate Florina…mai e pina la plaja la noi :))

  10. Anonymous spune:

    Excellent web site I will be visiting oftene.
    shake like a leaf this put
    [url=http://galunap.webuda.com/skechers-cool.html]skechers cool[/url]

    Good Luck,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.