Cartofi cu malai
by Alice Ciobanu
De Revelion am făcut o garnitura nouă pentru friptura de rata la cuptor. Căutând pe net am găsit o reţetă simplă şi destul de bună, am mai adaptat-o puţintel astfel încât v-o prezint şi vouă: Cartofi cu malai.
Later edit: aceasta garnitura o tot folosim la noi in Tara bucatelor, astfel ca am refacut pozele si le-am postat din nou, pe cele noi si frumusele 🙂
Ingrediente pentru Cartofi cu malai
- cartofi – cam 1 kg
- sare
- ulei de măsline
- ulei de floarea soarelui
- câteva fire de pătrunjel poaspăt tocat mărunt (optional!)
Mod de preparare pentru Cartofi cu malai
Cartofii se curăţă de coajă se spală bine cu apă rece şi se taie în felii mari şi groase sau cuburi. Se pun la fiert în apă cu sare, cam 20 de minute, astfel încât se fie fierţi doar pe jumătate. Se lasă să se răcească puţin.
Pe carari












Lasă un răspuns