WordPress Templates

Dovlecei cu branza de capra la cuptor

Imi plac mult dovleceii si profit de ei cat pot. Imi place sa fac dovlecel pane (sunt printre favoritii mei) si imi place tocinei de dovlecei (absolut dementiali). Imi plac si in supa si la cuptor in diverse variante. Reteta de astazi este una simpla si care se pregateste la cuptor, fara prea mult efort. Este o combinatie savuroasa intre branza de capra si legume. De data aceasta am folosit noul sortiment de branza La Colline: Ruloul Mix. Este o branza „soft”, un mix din 55% branza de capra si 45% branza de vaci, creata special pentru „mofturosi”, o crema de branza fina si gust special. Asadar luati si dati un „Save!” retetei de Dovlecei cu branza de capra la cuptor.

Dovlecei cu branza de capra

Ingrediente pentru reteta de Dovlecei cu branza de capra la cuptor

  • 3-4 dovlecei mici
  • 4 rosii
  • 2 morcov
  • 2 fire de ceapa verde
  • 100 gr branza de capra Rulou mix La colline
  • ulei de masline
  • sare
  • cimbru
  • busuioc
Dovlecei cu branza de capra la cuptor

Mod de preparare pentru reteta de Dovlecei cu branza de capra la cuptor

Incalziti cuptorul la 200 grade. Ungeti o tava (25*45) cu ulei. Curatati dovlecelul de coaja subtire, apoi taiati-l felii. Randuiti-le frumusel in tava, una langa alta. Presarati sare. Puneti peste rondele de morcovi si ceapa verde. Adaugati apoi si felii de rosii.

In final adaugati rondele din ruloul de branza de capra. Stropiti totul cu putin ulei, presati un strop de busuioc si cimbru.

Dovlecei cu branza de capra la cuptor

Dati totul la cuptor pentru 40-50 minute. Ultimele 15 minute treceti cuptorul pe modulul ventilatie.

Dovlecei cu branza de capra la cuptor

Ca sa fiti la curent cu toate retetele si povestile din Tara Bucatelor nu uitati sa dati Like Paginii de FB si sa va abonati la canalul de Youtube. Pe instagram ma gasiti Aici!
Sharing is Caring! Daca ti-a placut reteta aceasta, distribuie articolul catre prietenii tai pe Facebook. Multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.