Salata calda de cartofi si naut
Mi-a fost tare dor de o „salata orientala”. Parca asa o stim cu totii, nu? E drept ca toamna si iarna si mi se face asa un dor de salata de cartofi, calda, usor dulce-acrisoara, cu multe masline si oua (stiu si versiunea de post, nu pot renunta la ouale fierte in salata asta :P). Mi-a iesit o salata speciala, bogata in arome de toamna, o salata calda de cartofi si naut. Asta pentru ca am adaugat si naut de la Sun Food, stropita simplu cu otet balsamic.
Ingrediente pentru reteta de Salata calda de cartofi si naut

- 4-5 cartofi
- 1/2 conserva naut Sun Food
- 1/2 ceapa rosie
- cateva masline
- 3 oua fierte tare
- ulei de floarea soarelui
- otet balsamic
- un strop de sumac
- sare

Mod de preparare pentru reteta de Salata calda de cartofi si naut
Fierbeti cartofii in coaja, apoi ii curatati. Taiati-i in patru, bucati marisoare. Fierbeti ouale, curatati-le si taiati-le in patru.
Taiati ceapa rosie rondele si puneti-o intr-un bol la macerat pentru doua minute intr-un amestec de ulei si sumac.
Intr-un bol incapator amestecati boabele de naut, cartofii, rondelele de ceapa rosie cu tot cu zeama in care au fost macerate, masline si oua fierte tare.
Stropiti cu ulei de masline (optional) si otet balsamic.
Consumati salata calduta. Este delicioasa si rece, evident.

Daca alegeti sa nu adaugati oua fierte, e o salata simpla, potrivita si pentru post.

Ca sa fiti la curent cu toate retetele si povestile din Tara Bucatelor nu uitati sa dati Like Paginii de FB si sa va abonati la canalul de Youtube. Pe instagram ma gasiti Aici!
Sharing is Caring! Daca ti-a placut reteta aceasta, distribuie articolul catre prietenii tai pe Facebook. Multumesc

Supa crema de ardei copti si naut
Lasă un răspuns