Salsa cu piersici
Daca e vara e vremea gratarelor incinse, nu? Cel putin asa in teorie si in reclame. Si ca sa fiu in trend cu vara, va aduc o super reteta de Salsa cu piersici. Ce sa zic?! Nici eu nu m-am gandit ca poate fi asa de buna, parol! Si nu m-am gandit ca se poate realiza o combinatie savuroasa intre piersici dulci, rosii si ceapa rosie 🙂 toate astea stropite cu multa zeama de lime. Asa-i ca v-am facut curiosi? Sau macar ati strambat putin din nas 🙂 Puteti incerca varianta cu piersici proaspete ( asta daca gasiti unele bune de tot, dulci si aromate… nu din carton!) sau incercati varianta de mai jos in care folositi o conserva de piersici de la Sun Food.
Ingrediente pentru reteta de Salsa cu piersici
- 1 conserva piersici Sun Food
- 1 ceapa rosie micuta
- 2 rosii
- zeama de la 1 lime
- 1 legatura de patrunjel verde
- un strop de sare
- piper rosu macinat

Mod de preparare pentru reteta de Salsa cu piersici
Scoateti piersicile din conserva ( sunt jumatati fara coaja) si taiati-le cuburi maricele. Taiati la fel si rosiile.
Intr-un bol incapator amestecati cubuletele de piersici si rosii cu ceapa rosie tocata nu foarte maruntel. Amestecati cu o manuta, fara instrumente speciale. Am invatat asta de la Jamie, cand e vorba de retetele rapide si parca imi place tare mult sa simt ingredientele cum incep sa se imprieteneasca 🙂
Adaugati patrunjel tocat si stropiti cu zeama de la o lime. Presarati un strop de sare si piper rosu macinat.

Puteti adauga salsa cu piersici alaturi de un gratar de piept de pui sau port, langa niste coaste suculente sau pur si simplu sa va bucurati de ea asa simpla.
Voua va place salsa? Dar combinatiile dulce-sarat?

Ca sa fiti la curent cu toate retetele si povestile din Tara Bucatelor nu uitati sa dati Like Paginii de FB si sa va abonati la canalul de Youtube. Pe instagram ma gasiti Aici!
Sharing is Caring! Daca ti-a placut reteta aceasta, distribuie articolul catre prietenii tai pe Facebook. Multumesc

Tigaie picanta cu chorizo si cartofi
Lasă un răspuns