Mancare de pastai cu naut
Am incercat o varianta de mancare de pastai cu naut. Sincer: ma declar super incantata. Si e o mancare excelenta pentru perioada de vara sau pentru zilele de post. Se prepara usor, iar rezultatul este excelent. Toata treaba si greutatea consta in a fierbe pastaile, pentru ca in ceea ce priveste restul ingredientelor de baza, Sun Food va vine in ajutor cu nautul catifelat din conserva de naut si boabele crocante din conserva de fasole rosie. Simplu!
Sa va povestesc!
Ingrediente pentru reteta de Mancare de pastai cu naut
- 800 gr pastai
- 1 conserva de naut
- 1 conserva de fasole rosie
- 1 ceapa maricica
- 4-5 catei de usturoi
- ulei de floarea soarelui
- cateva boabe de piper
Mod de preparare pentru reteta de Mancare de pastai cu naut
Curatati pastaile si spalti-le in cateva jeturi de apa rece.
Taiati o ceapa, nu foarte marunt. Intr-o cratita incapatoare puneti cateva linguri de ulei si caliti ceapa, pana se albeste usor. Adaugati pastaile si amestecati pe foc mic, pana incep sa se inmoaie putin. Adaugati apa cat sa le cuprinda si inca vreo 3-4 cm deasupra. Acoperiti cu un capac si fierbeti mocnit 30 minute.
Adaugati boabele de fasole si cele de naut scurse de zeama in care au fost conservate. Amestecati si lasati pe foc.
Curatati usturoiul si treceti-l prin presa de usturoi sau feliati-l foarte subtire. Adaugati-l peste mancarea de pastai cu naut si fasole rosie. Adaugati si boabele de piper, amestecand usor. Mai lasati pe foc cateva minutele, pana cand pastaile sunt scazute.
Absolut delicios, satios si de post!
Voua va plac pastaile? Cum va place sa le gatiti?
Ca sa fiti la curent cu toate retetele si povestile din Tara Bucatelor nu uitati sa dati Like Paginii de FB si sa va abonati la canalul de Youtube. Pe instagram ma gasiti Aici!
Sharing is Caring! Daca ti-a placut reteta aceasta, distribuie articolul catre prietenii tai pe Facebook. Multumesc
Chec cu cacao
Lasă un răspuns