WordPress Templates

Pasta de naut cu marar

Ca imi place nautul stiti bine si nu am facut vreun secret. Ba din contra, am tot felul de retete savuroase cu naut, aici pe blog si doar sa dati un search. Pasta cu naut si marar e una din acele retete simple si gustoase, numai buna de luat la picnic, la iarba verde. Este genul de preparat bun la toate: de uns pe paine, de post, de umplut barcute din ardei gras, de rontaiti cu crackersi. Oricum alegeti pasta de naut cu marar este gata de preparat in 10 minute. Tot ce va trebuie este o conserva de naut de la Sun Food si cateva ingrediente pe care le gasiti la orice aprozar.

Pasta de naut cu marar

Ingrediente pentru reteta de Pasta de naut cu marar

Pasta de naut cu marar
  • 1 conserva de naut
  • 2-3 catei de usturoi
  • 1 legatura marar
  • ulei de masline
  • 50 ml iaurt sau cateva linguri de apa plata pentru perioada de post
Pasta de naut cu marar

Mod de preparare pentru reteta de Pasta de naut cu marar

Scurgeti boabele de naut din conserva si treceti-le prin doua jeturi de apa rece. Puneti boabele de naut intr-un bol inalt, specific pentru blenderele de mana, verticale.

Curatati usturoiul si taiati-l in doua, daca cateiii de usturoi sunt foarte mari sau daca nu aveti un blender de mana, vertical, destul de puternic.

Adaugati cate putin din iaurtul sau apa plata (in cazul in care pregatiti pasta de naut cu marar pentru post) si cu ajutorul blenderului vertical transformati totul in pasta. Incorporati si una, doua linguri de ulei de masline.

Tocati mararul si amestecati-l in pasta de naut.

Pasta de naut cu marar

Simpla, unsa pe paine proaspata, pasta de naut cu marar este savuroasa alaturi de ceapa verde, ridichi de luna sau cas de oaie.

Pasta de naut cu marar

Ca sa fiti la curent cu toate retetele si povestile din Tara Bucatelor nu uitati sa dati Like Paginii de FB si sa va abonati la canalul de Youtube. Pe instagram ma gasiti Aici!
Sharing is Caring! Daca ti-a placut reteta aceasta, distribuie articolul catre prietenii tai pe Facebook. Multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.