WordPress Templates

Fursecuri bulgari de zapada

Pentru sfarsitul de an am pregatit cateva fursecuri delicioase: fursecuri bulgari de zapada. Sunt deliciosi, fragezi, se topesc in gura. Absolut deliciosi. Si parfumati! Se pregatesc usor si sunt mai buni odata ce trece timpul. De pe o zi pe alta. Vor fi adorate de ci mici si speciale pentru orice invitat. Le puteti inchide intr-o cutie de biscuiti si sa o deschideti fara grija dupa 7 zile. Absolut de neuitat! Haideti sa va povestesc de ce ingrediente aveti nevoie!

Fursecuri bulgari de zapada

Ingrediente pentru reteta de Fursecuri bulgari de zapada

Fursecuri bulgari de zapada

  • 240 gr faina de grau
  • 65 gr zahar tos
  • 200 gr unt nesarat de 80% grasime
  • un praf de sare
  • 200 gr alune sau nuci macinate
  • 50 gr cipsuri de ciocolata
  • 1 lingurita praf de copt
  • 2 picaturi ulei esential de portocala
  • 300 gr zahar pudra
  • 2 lingurite amidon alimentar

Mod de preparare pentru reteta de Fursecuri de bulgari de zapada

Amestecti untul moale cu zaharul tos pana ce acesta devine spumos. Adaugti uleiul esential de portocala, apoi faina amestecata cu praful de copt. Incorporati alunele macinate sau daca sunteti alergici folositi nuci, si un praf de sare.  Adaugati si cipsurile mici de ciocolata. Framantati pana obtineti o bila de aluat, ferma dar elastica. Inveliti aluatul in folie de alimente si dati-l la rece pentru o ora.

Incalziti cuptorul la 200 grade. Scoateti aluatul de la rece si cu mainile formati cate o bila de marimea unei nuci. Asezati-le in tava, pe hartie de copt si coaceti-le la 180 grade pentru 10-12 minute. Lasati-le sa se racoreasca, si treceti-le prin zahar pudra amestcat cu putin amidon. Amidonul vba ajuta ca zaharul pudra sa adere mai bine pe fursec si sa nu se topeasca.

Pastrati-le in cutie de biscuiti. Sunt deliciosi!Fursecuri bulgari de zapada

Sarbatori Frumoase!

Ca sa fiti la curent cu toate retetele si povestile din Tara Bucatelor nu uitati sa dati Like Paginii de FB si sa va abonati la canalul de Youtube. Pe instagram ma gasiti Aici!

Sharing is Caring! Daca ti-a placut reteta aceasta, distribuie articolul catre prietenii tai pe Facebook. Multumesc

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.