WordPress Templates

Sandvis de conopida cu branza cheddar

Sandvis de conopida cu branza cheddar e ca o ploaie de vara intr-o zi dogoritoare sau ca o supa de pui fierbinte dupa un sanius. E de o savoare pe care nu pot sa v-o descriu pentru ca nu-s fata aia care are cuvintele la ea… mereu. Insa v-as sfatui sa preparati din cand in cand conopida in felul acesta sau crocanta la cuptor si cu siguranta veti fi mai bogati sufleteste si mai bucurosi la masa. Mie imi place tare mult si supa crema de conopida si conopida cu chimen la cuptor, dar parca mancarea care e mai „cu de toate” imi place cel mai mult.

Iar un Sandvis de conopida cu branza cheddar e o alegere inspirata si inedita. In plus este savuros atat cald, cat si rece si il puteti reincalzi usor la microunde. Il puteti pune intr-o casoleta si alaturi de o salata mare, simpla, va veti bucura de un pranz la birou. Iar colegii va vor invidia…:)Sandvis de conopida cu branza cheddar

Ingrediente pentru reteta de Sandvis de conopida cu branza cheddar

  • 1 conopida potrivita
  • 2 oua
  • o mana de parmezan razuit
  • 1/4 lingurita oregano uscat
  • sare
  • cateva felii de cheddar
  • sos de rosii cu suturoi ( sau fara usturoi)

Sandvis de conopida cu branza cheddar

Mod de preparare pentru reteta de Sandvis de conopida cu branza cheddar

Tocati conopida maruntel, cat mai maruntel. Bateti ouale spuma si amestecati-le cu parmezanul razuit, oregano si conopida faramite. Amestecati bine si cu ajutorul unei linguri faceti bucatele plate cin compozitie de marimea unui cheesburger mic.

Intr-o tigaie, in doua linguri de ulei de floarea soarelui, rumeniti rondelele din conopida, pe ambele parti. Manevrati-le cu grija pentru ca daca nu sunt „legate bine” se vor rupe usor. Nu trebuie sa le lasati mult pe foc pentru ca se patrund imediat, se vor rumeni si capata o crusta aurie tare frumoasa. Scoateti-le pe prosopele absorbante.

Cat sunt inca fierbinti puneti pe fiecare bucata cate o felie de cheddar. Veti obtine astfel un Sandvis de conopida cu branza cheddar tare gustos si frumusel. Cu niste sos de rosii, cu sau fara usturoi, dupa cum va place, aveti un pranz simplu si bun.

Chiar si reci, micutele sandvisuri vor fi la fel de gustoase.

Voi in ce fel preferati conopida?

Sandvis de conopida cu branza cheddar Sandvis de conopida cu branza cheddar

Ca sa fiti la curent cu toate retetele si povestile din Tara Bucatelor nu uitati sa dati Like Paginii de FB si sa va abonati la canalul de Youtube.

Sharing is Caring! Daca ti-a placut reteta aceasta, distribuie articolul catre prietenii tai pe Facebook. Multumesc!

One Response to Sandvis de conopida cu branza cheddar

  1. Victor spune:

    Bag seama că te-ai reîntors la conopidă. Și-mi place și combinația cu brânzeturile folosite. Cheddar-ul e „regele” englezesc al brânzeturilor, iar de parmezam știe mai tot omul.
    Nu știu ce maturitate a avut cheddaru-l folosit de tine, dar mi-ar plăcea să cred că a fost mai dens și mai tare un pic, să dea o notă de maturitate conopidei, care-i mai finuță de felul ei la textură.
    Fain!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.