WordPress Templates

Ciuperci pane

poveste din Tara Bucatelor
by Alice Ciobanu

Daca viata iti da lamai, tu adu tequila. Cam asta ar fi motto-ul meu in unele zile. Dar cand sotul iti aduce acasa o caserola mare de ciuperci, tu fa-le pane :))) So, dragii mei cand va aflati in fata unei mari caserole cu ciuperci, nu stati pironiti cu privirea si asteptati ca ele sa dispara. nu o vor face! Luati un cutit si curatati-le usurel sub codita, taiati-le in felii potrivite si hap-hap cu ele in tigaia cu putin ulei de floarea soarelui presat la rece. O deliciosenie. Nu, uitati, inainte de a le arunca in baia de ulei, tavaliti-le prin ou si pesmet. Hai ca va povestesc ce si cat si cum

Ciuperci pane

Ingrediente pentru reteta de Ciuperci pane

  • 500 gr ciuperci 
  • 2 oua 
  • o mana de faina de grau
  • pesmet
  • un strop de sare
  • piper proaspat macinat
  • ulei de floarea soarelui presat la rece

Ciuperci pane

Ingrediente pentru reteta de Ciuperci pane

Curatati ciupercile in partea de sub palarie, langa codita. Taiati-le felii potrivite.

Intr-o tigaie incalziti  putin ulei de floarea soarelui presat la rece, pentru ca arde mai greu si e sanatos. Fiecare felie de ciupercuta o treceti prin ou, apoi prin amestecul de sare, piper, faina si pesmet, si iar prin ou. Prajiti-le pe ambele parti pana se rumenesc usor. Scoateti-le pe hartie absorbanta.

Serivit-le alaturi de iaurt si patrunjel verde sau cu salata de rosii. O gustare satioasa si evident va scapa de multe griji legate de un pranz la birou.

Ciuperci pane Ciuperci pane

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.