WordPress Templates

Tara Bucatelor debuteaza la Radio Hit

poveste din Tara Bucatelor
by Alice Ciobanu

Dragii mei, astazi am debutat la Radio Hit cu propria-mi emisiune: Alice in Tara Bucatelor. Sper ca multi dintre voi ati fost astazi online pe www.radiohi.ro/live sau pe frecventa 94.9FM, mi-ati auzit vocea si sper ca multi dintre voi ati trecut cu vederea emotiile mari, o balba doua pe cici colea, poate unele greseli inerente zic eu unei prime emisiuni in direct. Stiu ca urmatoarele vor fi mult mai bune, ha ha, sa ma laud singura, nu-i asa?

13266064_10153685350271818_2494136819550643653_n

Dar ca sa revin la postarea de astazi si la frumosul mega-eveniment din viata mea :)) vreau sa va spun ca imi doresc sa-mi fiti alaturi (la bine si la greu) si ca va astept in fiecare vineri, timp de 30 de minute,  de la 13:15 sa ne auzim live, sa vorbim, sa ne povestim temerile legate de bucatarie, sa demontam mituri, sa aflam cat mai multe trucuri si cate si mai cate am de gand sa pregatesc 🙂

Va las inregistrarea primei emisiuni si va astept cu impresii, pareri, comentarii, indrumari si orice gand va trece prin cap despre asta! Ceea ce am invatat azi e ca nu e usor sa duci singur o emisiune cap coada, sa nu te pierzi, sa nu te blochezi, sa nu incepi sa plangi sau sa iti inghiti pur si simplu cuvintele… dar e super! Si imi place si mai vreau!

Va multumesc si va iubesc, bai oameni faini din viata mea!

click aici pentru a asculta inregistrarea

P.S. Un mare MULTUMESC echipei de la Radio Hit care au avut increderea sa-mi dea microfonul doar mie pentru 30 de minute in fiecare vineri!

6 Responses to Tara Bucatelor debuteaza la Radio Hit

  1. Victor spune:

    Copilă, ca să încep aşa, părinteşte :D, emoţiile se simt doar în primele două propoziţii, mai apoi se pierd, în special din punctul în care ne îndemni să punem picioarele pe birou. 😀 Acu’ cel puţin în ce mă priveşte, n-am nicio şansă să fac asta, dar cu picioarele sub masă, măcar atunci când nu-s plecat ori la inerente şi obligatorii treburi, am să încerc să te ascult online, căci la noi nu emite radio hit.
    Ştiam că n-ai gătit până acum vreo 5 ani, habar n-am de unde, dar ştiam. Problema e alta, că te-ai apucat aşa de tare încât le dai speranţă unora că vor putea şi ei, asta pe de o parte; pe de altă parte îi vei speria pe cei care, de când se ştiu, trebăluind prin bucătărie, li se tot pare că gătesc şi ei. 😀
    No, ia seama, că de-acum am să ascult cu atenţie, să văd, ai emoţii, faci greşeli, bâlbe, să am şi eu ce critica, că la gătit nu prea am loc de cârcoteală. 😛 😀

  2. Iuliana spune:

    Bravo, Alice! Ma bucur ca am avut ocazia sa te aud 🙂 Nici la noi nu emite Radiohit. Speranta noastra e sa ne mai dai din cand in cand link-uri cu inregistrarile. Mult succes iti doresc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.