WordPress Templates

Tiramisu fara gluten la minut

reteta din Tara Bucatelor
by Alice Ciobanu

Si daca e luna romantismului sau a dragostei, si daca si cei care au intoleranta la gluten trebuie sa se bucure de un desert senzational, si daca ai in casa una (bine, mai multe) din cartile lui Gordon, si daca… si daca… pui mana si faci un Tiramisu fara gluten la minut. Pentru ca nu-i asa, Iubim si Daruim! Asa ca lasa-mi aici un comentariu, un gand bun, o experienta care te-a facut sa fii mai bun, mai iubitor sau mai generos, iar Schar si Celiaci.ro te premiaza cu produse fara gluten pentru o luna intreaga!

Tiramisu fara gluten la minut

Ingrediente pentru reteta de Tiramisu fara gluten la minut

Tiramisu fara gluten la minut

  • 150 ml smantana pentru frisca 35% grasime
  • 250 gr mascarpone
  • 4 lingurite zahar pudra
  • 200 ml cafea espresso indulcita si racita
  • 12-16 piscoturi fara gluten
  • cacao pudra
  • capsuni

Tiramisu fara gluten la minut

Mod de preparare pentru reteta de Tiramisu fara gluten la minut

Intr-un bol bate smantana cu zaharul pudra pana se intareste. Incorporeaza in ea si mascarponele.

Ia 4 boluri curate si pune in ele catvea piscoturi rupte si inmuiate in cafea. Deasupra pune crema de mascarpone si frisca, cateva bucatele de capsune, iarasi bucatele de piscoturi fara gluten si capsuni. Pudreaza cu cacao fina.

Totul atat de simplu si tiramisu fara gluten la minut e gata intr-un… minut 🙂 Bine, mai multe. Dar foarte repede 🙂

V-astept cu gandurile bune si frumoase si Scharr vi le premiaza!

Tiramisu fara gluten la minut Tiramisu fara gluten la minut

 

25 Responses to Tiramisu fara gluten la minut

  1. […] care va astept in numar cat mai mare. Tot ce trebuie sa faceti este sa imi lasati un comentariu la postarea anterioara din campanie, si cei de la Schar vor premia pe unul dintre voi cu produse fara […]

  1. Mirela Maria spune:

    Multumesc de reteta.
    Un gand bun plin de lumina. O zi minunata

  2. Elena Lupu spune:

    Cum ma exprim mai bine prin versuri,chiar versuri iti voi scrie,e ceea ce am simtit si ceea ce ma face fericita.

    Vreau sa renunt la asa-zisa modestie,
    Sa fac doar ce imi place mie,
    Sa am mai mult curaj si indrazneala
    Si sa incerc sa o ignor pe doamna Teama.
    Vreaucsa renunt un pic la simplitate,
    Care m-a tras,in lumea asta,un pic in spate,
    De cei din jur fiind eu judecata,
    De multe ori considerata slaba.
    Nu demult,eu ,am inceput sa scriu,
    Si-asa mi-am transformat sufletul pustiu
    Intr-o comoara cu adevarat mareata,
    Ce pentru mine-i ca o fortareata.
    Vreau sa-i dau sufletului meu valoare,
    Sa nu las teama iar sa ma doboare,
    Sa-mi spun mereu, ,,ce minunata sunt!” ,
    Lui D-zeu sa-i multumesc in gand
    Pentru ce fac si pentru tot ce sunt.

    Sper sa placa ceea ce am scris pentru ca asa cum voi folositi ingrediente minunate pentru a rezulta bucate mininate asa si eu incerc sa folosesc cuvinte frumoase pentru a avea ca rezultat o poezie care citita sa transmita ceva folositor.

  3. Alice, draga mea, nu-ti pot spune decat felicitari…imi lasa gura apa de nu mai pot vorbi…nici gandi prea mult! Am mascarpone, frisca…ma duc sa produc piscoturi si capsunele…mmm!
    O zi minunata cu soare iti doresc, iti trimit de la mine daca nu ai! E superb afara, mi se deschid florile in gradina…e vremea sa ies la curatenie! 🙂

  4. Balaban Alina Ana Maria spune:

    Ceea ce ma face sa imi doresc sa fiu mai buna zi de zi este comoara mea de baietel. Imi doresc o lume mai buna pentru el si stiu ca asta trebuie sa plece de la mine. Schimbarea incepe cu fiecare dintre noi de asta incerc in fiecare zi sa nu ranesc pe nimeni si sa ajut atat cat pot pe cei care imi solicita ajutorul.
    Daca fiecare dintre noi am incerca sa fim un pic mai atenti la cei de langa noi poate lucrurile s-ar schimba in bine.

  5. Balaban Alina Ana Maria spune:

    AAAAA si iubesc tiramisu!

  6. NUTIU CLAUDIA spune:

    Super tiramisul acesta culorile si aplasarea acestei minunati de dulce ma face sa fac si eu 🙂

  7. Valentina spune:

    In primul rand multumesc pentru reteta!Am sa o incerc!
    Ador combinatia de mascarpone si capsunele! Acest tiramisu fara gluten ma duce cu gandul la primavara care va sosi, o primavara calda, plina de culoare si parfum!
    Toate cele bune! O zi minunata!

  8. FLORICA STEFAN spune:

    imi place f.mult tiramisu,mai ales acum ca vine primavara,incep florile si pomii sa infloreasca,iarba sa inverzeasca,incepe si munca in gradina iar soarele incepe sa dogoare si simti nevoia sa faci o pauza si sa mananci o felie de tiramisu rece de la frigider,mai ales sa arate asa bine ca cel facut de tine!

  9. Victor spune:

    Dacă la reţetele de mâncare normală (adică nu desert :D) mai am câte ceva de spus, la deserturi nu zic mare lucru, deserturile nu-s de comentat, ci de savurat. Aşadar tac şi înghit în sec. :))

  10. Aniela Deby spune:

    Tiramisu asta mi-a lasat gura apa. Ori vrei sa ma faci sa ma apuc sa pup poza de pofta, ori citesc reteta si m-apuc și eu de ea :)) Sincer, chiar mi-ai facut o poftă nebună de Tiramisu! Arată #demential!

  11. Gabriela Cruella spune:

    Un mesaj drăguț pentru tine?
    Draga mea, ar fi tare frumos dacă ne-am opri pentru câteva minute din goana noastră după …. tot. Să ne oprim din rutina zilnică, să ne oprim din alergătura noastră după bani, după un serviciu mai bun. Să ne oprim din a ne mai compara cu alții, să ne oprim pentru a ne alina sufletul și pentru a ne aprecia mai mult. Să ne oprim și să privim cerul când plouă, să ascultăm o melodie care ne place, să savurăm zâmbetul unui copil inocent, să ne tăvălim pe jos alături de puiul nostră de cățel, să ne băgăm în pat și să savurăm la 1 noapte desertul prefereat. Să ne oprim și să trăim. Asta îți doresc, asta îmi doresc, asta vă doresc. Te pup!

  12. mihalache simona spune:

    Povestea mea incepe trist, incepe cu plecarea spre ingeri a unei fiinte deosebite care mi-a marcat copilaria si pasii in viata pana la varsta de 29 de ani, bunica mea care la 71 de ani a ales sa se alature eternitatii. Bunica mea a fost femeia care m-a invatat importanta meselor in familie, care mi-a ascultat povestile adolescentine si m-a sfatuit mereu atunci cand am avut nevoie, a fost mereu alaturi de mine si a fost cea mai buna bunica din lume pentru ca a fost bunica mea. Cu siguranta nu am crezut as m-ai putea simti pentru altcineva ce am simtit pentru ea si cu atat mai putin pentru noua sotie a bunicului meu in varsta de 78 de ani. Cand am ales la un an dupa ce s-a stins bunica mea sa-l ajutam sa-si gaseasca pe cineva cu care sa-si imparta batranetile am facut-o in principiu pentru a-i prelungi lui viata la care se pregatea sa renunte si in al doilea rand, recunosc dintr-un motiv pur egoist, acela de a ne fi si noua traiul mai usor.
    Nimic insa nu m-a pregatit pentru lectia pe care viata avea sa mi-o predea cu darnicie.
    Bunica mea m-a invatat sa fiu respectuoasa si asta am si incercat vizavi de tanti Ani, dar nu aveam de gand sa-i ofer nimic mai mult din sufletul si inima mea.
    Apoi putin cate putin cu marinimie si cu darnicie a spart toate barierele pe care le-am ridicat. In primul rand are grija de bunicul meu si pentru asta ii sunt recunoscatoare, dar nimic nu m-a pregatit pentru a da nas in nas cu omul care si-a suflecat manicile si s-a apucat sa faca coliva si cozonaci pentru pomenile si parastasele bunicii mele, pentru omul care merge cu noi la mormantul bunicii mele si ne ajuta sa il ingrijim, pentru femeia care ma cheama dimineata la cafea si are grija sa-mi ofere si o feliuta din prajitura pe care a pregattit-o pentru ca stia ca vin, pentru femeia care ma suna sa ma intrebe ce mai fac azi si daca nu vreau sa vin la masa de pranz, este femeia care se joaca cu copii mei dee parca ar fi nepotii ei…
    Este o femeie darnica, sufletista si incredibil de buna….nu este bunica mea, dar este azi cea mai buna prietena a mea pe care bunica mea de acolo de sus de unde a trimis-o sa vegheze in continuare asupra mea. #Schar Iubim si Daruim

  13. Mala spune:

    Un desert plin de savoare, de culoare, de arome! Si-o poveste care se asterne in farfurie …

  14. Mariana Robescu spune:

    Buna Alice. Pentru ca este dimineata cand iti scriu acest mesaj, m-am gandit sa-ti spun ca ar fi frumos sa nu ne începem ziua de astazi cu franturi din cea de ieri. Fiecare dimineață în care ne trezim este un nou început si trebuie sa-i multumim Bunului Dumnezeu pentru asta Sa ai o zi extraordinara! Te pup dulce!

  15. Veronica spune:

    In fiecare zi vreau sa fiu un om mai bun, lucrez mereu la cea mai buna versiune a mea.
    Si, in acord cu deliciosul profil al blogului, o experienta draga mie e aceea in care uneori, sambata dimineata, o ajut pe vecina mea in varsta cu cumparaturile de la piata.
    🙂
    PS: Salut cu bucurie brandul Schar, cumpar painea taraneasca de trei ani, dar acum in sfarsit il gasesc in toate magazinele din preajma mea, cu o gama din ce in ce mai vasta. Astept cuminte blatul de pizza 🙂

  16. musca elena spune:

    Ca parinte responsabilitatea educarii este enorma si am incercat pe cat posibil sa discut cat mai mult cu micuta mea si sa-i ofer cat mai multe povestioare de viata in ideea ca poate macar 1% din ele ii vor folosi undeva, candva in viata dar nu ma gandeam sa fie atat de curan. Mereu am incercat sa le explic ca sunt norocosi ca sunt sanatosi, ca au o casa, mami si tati au servici si le pot oferi mancare, hainute, jucarii si ca pe cat posibil trebuie sa oferim si noi celor care poate nu au fost la fel de norocosi.
    Mare surpriza am avut ziele trecute fiind in parc la joaca cand alaturi de noi se mai jucau si vreo cativa copii fara adapost. La un moment dat micutul meu a venit la mine si mi-a cerut pachetul cu biscuiti. I l-am dat si nu mare mi-a fost mirarea cand in loc sa scoata biscuiti din pachet ca sa manance, s-a dus catre copii si le-a dat lor pachetul lui cu biscuiti. M-am simtit cea mai mandra mamica din lume pentru ca fiul meu a invatat cat de important este sa daruiesti celor de langa tine.

  17. ene maria spune:

    Un gand bun. Iubiti-va, femei!
    Dragele mele surioare, suntem sotii, mame, bunici si angajate model. Muncim la slujba, gatim si trebaluim acasa, ne crestem frumos copiii, ne sprijim si iubim partenerul de viata. Suntem devotate trup si suflet familiei si celor dragi, le daruim totul, dar si tot…timpul nostru. Dar ce se intampla cu timpul dedicat noua?
    Trebuie neaparat sa ne dedicam ceva timp si pentru placerile si rasfatul nostru. Haideti sa ne cumparam rochita aceea, pe care o privim cu jind de cateva luni, sau poate parfumul pe care il probezi la fiecare vizita la parfumeria din centrul comercial. Iti place lectura? Fa ti timp si citeste ultima aparitie a autorului tau preferat! Programeaza te la salon si incearca o noua tunsoare sau o noua culoare a parului! Un tratament cosmetic poate fi usor costisitor, dar tenul poate fi ajutat si acasa: un gomaj, o masca hidratanta, stiti voi! Meritam cu prisosinta aceste momente, doar ale noastre! Evident, starea noastra de spirit va fi imbunatatita, vom deborda incredere si buna dispozitie! Si vorba unui clasic, starea de bine se vede!
    Aveti grija de voi, de sanatatea voastra si de frumusetea voastra exterioara si interioara! Rasfatati va si iubiti va, femei! Fie ca aceasta primavara sa va gaseasca sanatoase, radioase si fericite!

  18. Rodica Voicu spune:

    Wow ! Felicitari !
    Un preparat delicios si gustos, repede de realizat si de consumat.
    Multumesc. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.