WordPress Templates

Gogosele cu Tartino

O reteta din Tara Bucatelor
by Alice Ciobanu

Despre noile branzici la tub, produse de Hochland, din seria Bucuria gustului, aceste Tartino in trei sortimente, pot spune doar ca ne-au adus mare bucurie si am avut parte de momente haioase.

gogosele-cu-Tartino-5

Mirunei i-a placut sa se joace cu ele, sa le intinda pe paine, pe gogosele. Asa ca astazi avem gogosele cu Tartino. Asa cum ne spun producatorii:” Branza tartinabila Hochland Tartino este preparata din ingrediente naturale si are un ambalaj inovator si jucaus. Cele trei sortimente, cu Rosii, Spanac si Natur, te ajuta sa inveselesti si sa decorezi orice sandvis cu forme creative si delicioase: stelute, trifoi sau spaghetti!” Sunt trei sorimente si cu fiecare copilas isi poate decora sanvisul cu tartino preferat si cu forma preferata. Sunt delicioase, placute si aproape deloc sarate.

Miruna a ales sa decoreze cu ele niste gogosele sarate pe care le-am preparat acasa cu un aparat electric special pentru gogosele.

Ingrediente pentru Reteta de Gogosele cu Tartino

  • 260 gr faina
  • 1 lingura zahar
  • 1 plic praf de copt
  • 2 oua
  • 1 lingurita de sare
  • 150 ml lapte
  • 3-4 linguri iaurt
  • 1 tub branza Tartino cu Rosii
  • 1 tub branza Tartino Spanac
  • 1 tub branza Tartino Natur

Mod de preparare pentru reteta de Gogosele cu Tartino

Se amesteca toate acestea si se obtine un aluat grosut, ca o smanatana fluida. Se coc in aparatul special pentru gogosi.

Apoi se ia cate una si se decoreaza cu branzica Tartino preferata, una din cele trei sortimente existente pe piata: Natur, cu Rosii, Spanac, cu bucatele de rosii si frunzulite de busuioc!

Delicioase, rapide si distractive, noile branzici Tartino!gogosele-cu-Tartino-1 gogosele-cu-Tartino-4 gogosele-cu-Tartino-2 gogosele-cu-Tartino-3

One Response to Gogosele cu Tartino

  1. Cristina Popescu spune:

    Super idee cu decorarea gogosilor. Cred ca au fost delicioase! Baietilor mei le-a placut Tartino cu spanac.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.