WordPress Templates

Hummus de vara

Print pagePDF pageEmail page

Simt ca septembrie va fi ca o luna de vara tarzie. Anul asta vara a venit greu, s-a lasat mult asteptata si acum parca nu vrea sa plece… inca. Mie nu imi pare rau, caci sunt mare amatoare de soare, caldura si mi-as dori sa traiesc intr-o zona in care sa fie doar vara ­čÖé Bine, mi-ar placea si putina zapada in preajma Craciunului si cam atat :)) Despre reteta de astazi, hummus de vara, pot sa va spun ca e o idee care mi-a venit asa brusc si pe neasteptate, o reteta incropita pe moment, dar care trebuie repetata si in preajma sarbatorilor de iarna. Zau! Pentru ca e fina, delicata si parfumata ca o zi de vara! Un hummus de vara din boabe de naut catifelat de la Sun Food, portocale si piersici si un strop de lime! Divin!Hummus de vara

Ingrediente pentru reteta de Hummus de vara

Hummus de vara

  • 1 conserva de boabe de naut
  • 1 catel de usturoi
  • 50 ml iaurt gras
  • 1 portocala
  • piersici
  • 1/2 lime
  • 1/2 lingurita tahini
  • 3 felii de rosii uscate in ulei
  • un strop de piper rosu
  • menta

Hummus de vara

Mod de preparare pentru reteta de Hummus de vara

Scurgeti boabele de naut. Puneti-le in vasul inalt al unui blender.  Adaugati tahini, cateva boabe de piper rosu, iaurt, un catel de usturoi, rosiile uscate. Cu ajutorul unul blender vertical de mana faceti-le pasta. Stropiti cu zeama de portocala si lime.

Transferati totul intr-un bol si garnisiti cu felii de piersica, portocala, seminte de susan si stropiti (optional) cu zeama de lime sau portocala.

Consumat cu porumb fiert, bacon si masline si painita scotiana!

Absolut delicios!Hummus de vara Hummus de vara

 

Ca sa fiti la curent cu toate retetele si povestile din Tara Bucatelor nu uitati sa dati Like Paginii de FB si sa va abonati la canalul de Youtube. Pe instagram ma gasiti Aici!

Sharing is Caring! Daca ti-a placut reteta aceasta, distribuie articolul catre prietenii tai pe Facebook. MultumescHummus de vara

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.