Wrap cu vinete si naut
Tare imi place salata de vinete, iar preferata mea este salata de vinete cu masline si naut. Evident ca cea mai buna salata de vinete este cea preparata in casa. Din vinete tocmai coapte pe jar, caldute si dulci… pfff, o nebunie, zau! Imi place salata de vinete in orice fel de combinatie si as manca-o si unsa pe biscuiti 🙂 De data asta, insa, am uns niste foi de wrap, am adaugat niste boebe catifelate de naut dintr-o conserva de naut de la Sun Food, si a fost „pe repede inainte”, preparatul ideal pentru un pranz luat mai spre ora 17, asa:) Nu e tocmai o reteta in sine, ci e mai mult o idee de „masa rapida”.
Ingrediente pentru reteta de Wrap cu vinete si naut
- 2 vinete
- 1 ceapa micuta
- ulei de floarea soarelui
- sare
- 1/2 conserva de naut
- foi de wrap
Mod de preparare a retetei de Wrap cu vinete si naut
Coaceti vinetele la foc iute, doar cat sa le ardeti coaja. Nicidecum nu le lasati sa zaca pe tabla pe foc, sa fiarba inauntru. Curatati-le cu un cutit inoxidabil si lasati-le la scurs.
Le tocati cu un cutit de lemn (din acela special pentru tocat vinete) si le amesteci cu cateva boabe de naut trecute prin blender.
Mixati vinetele cu ulei, pana devin albicioase si frumoase, adaugati ceapa tocata foarte marunt si apoi potriviti de sare.
Ungeti cate o foaie de wrap, incalzita usor la microunde, cu salata de vinete. Presarati cateva boabe de naut. Rulati foaia de wrap si taiati in doua.
Delicioase!
Ca sa fiti la curent cu toate retetele si povestile din Tara Bucatelor nu uitati sa dati Like Paginii de FB si sa va abonati la canalul de Youtube. Pe instagram ma gasiti Aici!
Sharing is Caring! Daca ti-a placut reteta aceasta, distribuie articolul catre prietenii tai pe Facebook. Multumesc
Mancarica de cartofi cu pui
Lasă un răspuns