Negresa de post cu banane la Crock Pot
O reteta din Tara Bucatelor
by Alice Ciobanu
In perioada postului eu cel mai mult sufar cand vine vorba de dulciuri. E greu pentru mine sa coc ceva care sa nu fie cu lapte, cu oua, cu branzica, cu de toate cum s-ar zice. Sincer nu ma dau deloc in vant dupa dulciurile fara coacere, sau mai exact zis cele raw-vegane…nu-mi plac absolut deloc si sincer nici nu vreau sa fac vreun efort in a ma autoeduca sa consum doar dulciuri din astea fara oua, lapte, branza. nu vreau si pace. Dar, uneori am chef si de o prajitura bunuta, care sa iti dea senzatia aia de dulce de casa (sper ca intelegeti ce zic eu) si sa fie si de post. Drept pentru care de data asta am provocat slow cookerul Crock Pot sa ma ajute sa fac ceva de post, bun si dulce: Negresa de post cu banane la Crock Pot
Ingrediente pentru reteta de Negresa de post cu banane la Crock Pot
- 300 gr faina
- 4 banane potrivite (foarte coapte)
- 100 gr zahar
- 3 linguri cacao
- 1/2 cana ulei
- 1 cana de apa rece
- o mana de alune caju
- 1 lingurita praf de copt
Mod de preparare pentru reteta de Negresa de post cu banane la Crock Pot
Puneti in vasul ceramic al aparatului Crock-Pot o hartie de copt uda si stoarsa bine.
Setati aparatul Crock-Pot pe temperatura LOW si pe timpul de 3:30. Sub capac puneti un prosop de bumbac, acesta va absorbi din aburii (condensul) ce se vor forma in timpul functionarii aparatului.
Mancare de fasole la Crock Pot
Lasă un răspuns