Fructe in ciocolata
by Alice Ciobanu
Ce poate fi mai jucaus decat o mana de fructe inmuiate in ciocolata si-apoi tavalite prin bomboane? Spuneti-mi voi, hai, spuneti-mi!
So, va fac o propunere (tot vine weekendul): mutati-va in dormitor, luati-va iubitul sau iubita de mana, puneti cateva fructe pe noptiera, un strop de ciocolata printre asternuturi si cateva bomboane ravasite … Propunerea mea nu-i nici pe departe indecenta, doar senzuala. Cine se lasa ispitit?
- capsuni, banane
- ciocolata topita cu unt si frisca
- bomboane de tot felul
- betisoare de bambus
Mod de preparare pentru Fructe in ciocolata
Modul de preparare este foarte simplu. Topiti ciocolata pe baie de aburi impreuna cu untul si cateva linguri de frisca lichida. Cand s-au topit, omogenizati. Turnati compozitia intr-un bol si lasati la racit.
Spalati capsunile si taiati-le partea verde. Bananele taiati-le in bucati potrivite, dupa ce le-ati curatat, bineinteles. Infingeti in fiecare bucata de fruct cate un betisor, inmuiati apoi in sosul de ciocolata si tavaliti-le prin ce fel de bombonici aveti la indemana.
Lasă un răspuns
Oaie in stil marocan, dupa J.O.
5 Responses to Fructe in ciocolata
Completare, permiteti? 🙂
Dupa ce spal fructele le-as lasa un pic sa se zvante. Cateva picaturi de apa in ciocolata nu sunt mortale, dar ciocolata nu mai adera la fruct cu aceeasi fermitate. Si toata joaca trebuie sa se deruleze intr-un timp limitat la …hai sa zicem juma’ de ora…apoi ciocolata incepe sa se intareasca. Si mai bine sa se intareasca pe fruct, decat in vas.
Pardon! Scuzati de interventie! 🙂
ce-mi place postul asta al tau! te pup 🙂
superbe <3 de curând am incercat si capsuni cu miere ...
Ce frumos arata si ce mult imi plac bombonelele :).
Ce frumos te-ai jucat aici! Foarte bune fructele!