WordPress Templates

Orez cu dovleac si parmezan la ThermoCook

Print pagePDF pageEmail page

reteta din Tara Bucatelor
by Alice Ciobanu

De cand am in testare acest aparat numit ThermoCook,  am tot incercat diverse retete de smoothie si supa crema. Apoi mi-am propus sa fac niste orez, pentru ca sincer va spun mie nu imi place sa fac preparate care implica fierberea unui orez. Mor, nu alta. Doar pilaful ala clasic, facut din orez cu bob colosal (un anumit tip) si care imi iese super cremos si pufos si atat de bun incat nu mai stii cu ce sa il mananci. Mie nu imi place sa fierb orez si nici sa il mananc. De fiecare data iese ba prea cleios, ba al dente, prea al dente, ba fad, ba  fara nici un Dumnezeu, indiferent in cate variante as fi incercat. Clar orezul nu e prietenul meu. Insa am incercat cu Thermocook sa prepar niste orez cu dovleac si parmezan, auzisem eu de o reteta faimoasa si buna de tot, cica… asa incat mi-am pus aparatul la treaba si rezultatul a fost spectaculos. Pe langa faptul ca nu am avut vreun stres cu fiertul orezului si cu gatirea in sine a retetei, acest aparat face tot ce trebuie fara sa faca miros sau sa trebuiasca sa spalati vreo 5 vase dupa. Si unde mai pui ca primiti si o reducere la achizitionarea unui aparat ThermoCook; tot ce trebuie sa faceti este sa  introduceti in comanda codul Tara-Optimum-10Va asteptam la cumparaturi!

Orez cu dovleac si parmezan la ThermoCook

Ingrediente pentru reteta de Orez cu dovleac si parmezan la ThermoCook

  • 200 gr orez cu bob colosal
  • 600 ml supa de legume
  • 200 gr dovleac
  • sare
  • parmezan pentru razuit
  • 50 gr unt

Orez cu dovleac si parmezan la ThermoCook

Mod de preparare pentru reteta de Orez cu dovleac si parmezan la ThermoCook

In bolul aparatului montati dispozitivul pentru amestecat, si nu acela cu lame de taiat/tocat. Puneti orezul si supa de legume, setati optiunea Rice si aparatul va incepe sa prepare orezul. Dupa 20 minute, setati aparatul pe pauza, adaugati untul, dovleacul taiat cuburi si un strop de sare. Porniti aparatul si mai lasati-l vreo 10 minute.

Transferati in bolurile pentru servit si razuiti parmezan deasupra. Amestecati si consumati cu incredere!

Orez cu dovleac si parmezan la ThermoCook

Imi place tare mult aparatul ThermoCook si nu uitati ca aveti o reducere de 10 Euro daca  introduceti in comanda codul Tara-Optimum-10Va asteptam la cumparaturi!

Orez cu dovleac si parmezan la ThermoCook

 

3 Responses to Orez cu dovleac si parmezan la ThermoCook

  1. [...] din miezul sau dulce si copt, aromat sa il folosesti pentru placinta, strudel, tarta, supa crema, orez sau pentru un super mega pumpkin [...]

  1. Andreea spune:

    nu am mai incercat sa combin orezul cu dovleacul, trebuie neaparat sa incerc reteta ta :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>