WordPress Templates

Spaghete cu unt si busuioc

Prepar rar spaghete, pastele ii plac mai mult Mirunei. E vorba doar de forma. Dar o farfurie de spaghete imi trezeste amintiri din copilarie 🙂 si clasica imagine din Doamna si Vagabondul. Stiti, nu? Filmul Disney cu cei doi draguti si inamorati catei 🙂 De data asta insa am facut o tigaie de spaghete cu unt si busuioc. Am gasit la Supermercato niste Spaghete din grau dur super bune. Isi pastreaza forma si sunt delicioase. Si nu uitati: aveti reducere de 10% la orice comanda efectuata pe www.supermercato.ro daca introduceti codul „Tarabucatelor” !!!

Spaghete cu unt si busuioc

Ingrediente pentru reteta de Spaghete cu unt si busuioc

Spaghete cu unt si busuioc
  • 100 gr spaghete
  • 35 gr unt
  • 1 lingura unt de masline
  • 50 gr branza sarata
  • busuioc verde

Mod de preparare pentru reteta de Spaghete cu unt si busuioc

Puneti o cratita cu apa la fiert. Cand clocoteste adaugati spaghetele si fierbeti-le conform indicatiilor de pe ambalaj.

In tigaia speciala pentru paste incalziti untul si uleiul de masline. Eu le combin intotdeauna pe amindoua (untul si uleiul de masline) pentru ca uleiul de masline da pastelor o aroma speciala. Inevitabil iti vei dori apoi un pahar cu vin. Sau nu. Unutl nu trebuie sa isi schimbe culoarea si aveti grija sa nu il ardeti. Tocati busuioc, o mana de frunze verzi (eu am mereu cate un ghiveci sau doua cu busuioc verde, proaspat) si adaugati-l in unt.

Scurgeti pastele si adaugati-le rapid. Amestecati vartos si repejor, intre timp razuiti branza sarata. Trageti de pe foc.

Spaghete cu unt si busuioc
Spaghete cu unt si busuioc

Portionati in doua farfurii calde. Delicioase si foarte rapid de preparat.

Ca sa fiti la curent cu toate retetele si povestile din Tara Bucatelor nu uitati sa dati Like Paginii de FB si sa va abonati la canalul de Youtube. Pe instagram ma gasiti Aici!
Sharing is Caring! Daca ti-a placut reteta aceasta, distribuie articolul catre prietenii tai pe Facebook. Multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.