WordPress Templates

Branza de capra cu miere si fistic

poveste din Tara Bucatelor
by Alice Ciobanu

De curand am primit o provocare din partea celor de La Colline care sarbatoresc 10 ani de activitate: sa gatesc un produs de nota zece, cu branza de capra. Marturisesc ca pana acum nu am „gatit” branza de capra, ci doar o consumam asa ca atare, unsa pe paine intr-un mod „sofisticat, adica intinsa cu un cutit 🙂  Asa ca propunerea lor a fost mai mult decat draguta si gustoasa si m-a pus pe treaba.

Tocmai fusesem in prisaca barnova si mi-am luat niste miere de albine de o consistenta perfecta, nefiltrata, direct din stup, iar batoane cu branza de capra imi faceau cu ochiul, am contopit cele doua ingrediente supreme si a iesit o bunatate de branza de capra cu miere si fistic pe care e de musai sa o preparati si sa o degustati apoi. E o reteta de nota 10 si, bineinteles, ca astfel suntem toti de nota zece.

Surpriza si mai placuta pentru voi este ca impreruna cu cei de La Colline organizam un mic giveaway, la care va poftim pe toti, premiul fiind un cos consistent de produse la Colline. Tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe pagina de facebook mai exact AICI si sa imi lasati un comentariu ce reteta cu branza de capra, ce ingrediente ati combina voi care sa includa neaparat si branza de capra astfel incat sa fie o reteta de nota zece, indiferent daca ati gatit sau daca v-ati dori sa gatiti cu branza de capra. Lasati-mi aici comentariile voastre si tot aici gasiti si un mic regulament 🙂 Va astept sa va premiem! Regulamentul e putintel mai jos si trebuie sa aveti rabdare sa cititi intai reteta mea de branza de capra cu miere si fistic!

Si acum sa va dau si reteta asta de branza de capra cu miere si fistic, o reteta care va va desfata papilele gustative si va vor uimi prietenii!

branza-de-capra-cu-miere-si-fistic-4

Ingrediente pentru reteta de Branza de capra cu miere si fistic

  • 1 rulou de branza de capra clasic
  • 100 gr fistic prajit nesarat
  • miere de albine poliflora
  • coacaze rosii
  • crakersi

branza-de-capra-cu-miere-si-fistic-7

Mod de preparare pentru reteta de Branza de capra cu miere si fistic

Tot ce trebuie sa faceti pentru a avea o branza de capra cu miere si fistic, un preparat de calitate este sa aveti grija la sursa ingredientelor: sa fie sigura si curata. Astfel este important sa stiti ce fel de branza de capra puneti pe masa, iar la Colline intruneste din punctul asta de vedere toate standardele de calitate.

Pasul doi este sa curatati fisticul si sa il zdrobiti grosier.

Pe un platou, farfurie intinsa, ce aveti voi la indemana, desfaceti si asezati ruloul de branza de capra clasic. Stropiti-l cu putina miere de albine si inveliti-l in fistic zdrobit. turnati apoi peste el miere din belsug si serviti cu crakersi sau orice biscuiti usor sarati. Decorati si desfatati totul cu nioste coacaze rosii! De nota 10, parol!

branza-de-capra-cu-miere-si-fistic-5branza-de-capra-cu-miere-si-fistic-2

Daca te-am connvins si daca vrei sa fii si tu de nota zece, te astept impreuna cu la Colline la premiul cel mare: un cos plin de produse la Colline! Uimeste-ne cu reteta ta cu branza de capra, de nota zece!

branza-de-capra-cu-miere-si-fistic-3

Mic Regulament de conduita 🙂

Giveaway se desfasoara pe facebook si iti astept comentariile la fotografia de o gasesti dand click aici

Iti multumim si pentru ca ai dat LIKE paginilor TaraBucatelor si La Colline

Iti multumim pentru ca ai domiciliu pe teritoriul tarii, asa incat premiul sa iti poata fi livrat in cel mai scurt timp.

Giveaway se desfasoara in perioada 16.07 – 30.07. 2017 orele 24.00, urmand ca impreuna cu cei de la Colline sa alegem un castigator in perioada imediat urmatoare si sa il anuntam pe data de 4 august 2017. Modul de desemnare vafi unul foarte simplu: voi scrie numele fiecarui participant pe un biletel, acestea se vor introduce intr-un bol, iar fetita mea, Miruna va fi cea care va extrage persoana norocoasa! Voi face un filmulet scurt si va fi  afisat pe pagina de facebook Tara Bucatelor.

Succes!

 

2 Responses to Branza de capra cu miere si fistic

  1. Placinta Oana spune:

    Tare tentanta e reteta ta! Eu as incerca niste coltunasi umpluti cu branza de capra.

  2. Alexandra Ali spune:

    La multe m-au trimis cu gandul reteta ta: la retete dulci si sarate, traditionale au ba. Nici nu stiu ce sa aleg: clatite sarate, chiroste, branzoaice sau paste cu diferite feluri de vranza, celebrul mac’n’cheese. Sau simplu, cu niste rosii bune din gradina. Punct.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.