WordPress Templates

Supa crema de naut

O  reteta din Tara Bucatelor
by Alice Ciobanu

Supa crema de naut este o reteta pe care v-o ofer astazi cu mult drag. Se prepara usor, se consuma la fel de usor si se termina totul aproape fara sa iti dai seama. E satioasa, sanatoasa si se prepara din cateva ingrediente simple. Tot ce ai nevoie sunt cateva legume, o conserva de naut, cu boabe cremoase, pe care o gasesti la Sun Food. Alaturi de supa crema de naut pune niste paine prajita in cuptor, imbibata usurel in ulei de masline si unsa bine de tot apoi cu niste rosii cuburi si putin busuioc! O deliciosenie cremoasa de care te vei indragosti iremediabil. Si daca peste toata supa creama de naut vei picura niste ulei din seminte de dovleac, vei simti ca intreaga toamna buna si calda ti se revarsa in suflet.

Supa crema de naut

Ingrediente pentru reteta de Supa crema de naut

  • 1 conserva de naut
  • 1/4 conserva de rosii cuburi
  • 1 morcov
  • 1 patrunjel radacina
  • 1 ceapa potrivita
  • 3 catei de usutori
  • 1 lingurita boia de ardei dulce
  • sare
  • felii de paine de secara
  • ulei de masline
  • ulei de seminte de dovleac

Supa crema de naut

Mod de preparare pentru reteta de Supa crema de naut

Puneti la fiert morcovul, ceapa, patrunjelul si usturoiul, curatate si taiate in bucati mari. Fierbeti-le pana ce zeama scade la jumatate si legumele sunt foarte moi.

Adaugati boabele de naut, scurse de zeama si trecute printr-un jet de apa. Mixati pana ce totul devine o crema foarte fluida, de consistenta grosuta, ca un fel de smantana groasa. Daca vi se pare ca e mai groasa puteti subtia totul cu putina apa calduta. incorporati boiaua de ardei dulce si potriviti de sare.

Turnati totul intr-un bol si stropiti cu ulei din seminte de dovleac.

Serviti supa crema de naut cu paine prajita in cuptor, unsa cu putin ulei de masline si rosii cuburi cu busuioc.

Supa crema de naut Supa crema de naut Supa crema de naut

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.