WordPress Templates

Scrisoare de dragoste

O poveste din Tara Bucatelor
by Alice Ciobanu

M-am trezit dis-de-dimineaţă într-o savoare de cafea proaspăt făcută, descoperind că soţul meu ne lăsase o scrisoare de dragoste. Spun „ne lăsase” pentru că îi este adresată şi fetiţei noatre, un copil foarte reuşit sau mai bine spus cea mai mare reuşită a noastră.
Aşadar………….. m-am trezit dis-de-dimineaţă într-o savoare de cafea proaspăt făcută, descoperind că soţul meu ne lăsase o scrisoare de dragoste.
Wow! …aţi spune. Romantic, draguţ….!! Dar când a avut timp s-o pregătească? O scrisoare de dragoste nu e ceva simplu, e ceva destul de dificil de ticluit. Trebuie să găseşti cuvinte potrivite, fraze frumos alcătuite şi atent înşirate pe o hârtie cu iz de trandafir,  pentru a putea impresiona o femeie, oricât de puternică ar fi ea.
Oare?!
Ei bine, nu cred. Soţul meu a lăsăt scrisoarea pe fugă, între pregătirile de dimineaţă, între scosul câinelui afară şi mâncatul unui sanvich. Şi un singur rând pe o bucată de hârtie e suficient pentru a şti că omul de lângă tine te mai iubeşte sincer, chiar după 16 ani. Romantic nu?!
Aşadar…………. m-am trezit dis-de-dimineaţă într-o savoare de cafea proaspăt făcută, descoperind că soţul meu ne lăsase o scrisoare de dragoste.

5 Responses to Scrisoare de dragoste

 1. Monya spune:

  ioi……………..ce dreagutz din partea lu` remitza

 2. Rocsy Ciobanu spune:

  Foarte frumos.Sa va iubiti mereu mult!

 3. panacris spune:

  Super fain! La cat mai multi ani fericiti impreuna!:-*

 4. Mitinita spune:

  sa-l tina naravul cat mai mult:) ce frumos ca s-a gandit si la Miruna!Fericire maxima impreuna:-*

 5. Monica Lazar spune:

  Ce frumos! ♥ M-ai emotionat cu postarea asta 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.