WordPress Templates

Creme Toleriane si pielea frumoasa

Am primit de curand un set de produse pentru piele sensibila din gama Toleriane de la cunoscutul brand La Roche-Posay. Spun binecunoscutul pentruca sunt sigura ca ati auzit de el si macar o data ati folosit un anumit tip de crema sub numele asta. Mie imi plac produsele lor si, fara sa le fac o reclama sau sa laud excesiv, sunt produse bune. De exemplu cu una din cremele lor, Cicaplast, am scapat de niste „pistrui” aparuti pe fata in urma unor experimente culinare petrecute la mine in bucatarie: stropi de ulei incins ajunsi pe fata, umeri si plafon 🙂

Creme Toleriane si pielea frumoasa

Produsele pe care le-am primit acum sunt: o crema hidratatnta toleriane Sensitive Cream si o crema de curatare Toleriane Caring Wash. Le folosesc de ceva vreme si eu si Miruna si suntem foarte incantate de ele. Sa le iau pe rand si sa va spun cate ceva din experienta pe care o avem.

Crema hidratanta Toleriane Sensitive Cream este o crema ce hidrateaza, calmeaza si protejeaza pielea pe intreaga zi. Poate fi folosita si ca baza de machiaj. Contine 83% ingrediente active care calmeaza si protejeaza: glicerina hidrateaza pentru 48 de ore, ceramice care repara si protejeaza bariera cutanata, vitamina B3 si apa termala care reduce iritatia. Eu simt ca imi lasa pielea neteda si catifelata, nu incarca tenul si faptul ca nu are miros ii aduce inca un plus. recomandarea producatorului este ca aceasta crema poate fi folosita si de bebelusi, astfel ca nu am avut vreo ezitare in a o lasa pe Miruna sa o foloseasca. Aceasta si pentru ca Miruna e in faza de „preadolescenta” cum ii place ei sa spuna si incepe sa cocheteze cu produsele cosmetice. Fiind un produs din gama dermatocosmetice, un produs safe, fara chimicale si parabeni, fara miros si recomandat si pentru bebelusi, e un produs bun pentru ea.

Creme Toleriane si pielea frumoasa

Crema de spalare Toleriane Caring wash contine patru elemente active care calmeaza si ajuta la repararea pielii: apa termala, glicerina, niacinamida, ceramide. Curata in profunzime fara a irita pielea sau a lasa senzatia de piele uscata. are o textura usoara, fluida, nu are miros, parfum si mentine hidratarea naturala a pielii. Desi Miruna folosea un produs de curatare a pielii, in general seara, acum crema de spalare si curatare de la Toleriane a devenit preferata ei.

Creme Toleriane si pielea frumoasa

Mai trebuie sa va spun ca eu aveam o oarece problema cu tenulin sensul ca am o zona „rosie” care uneori apare, dispare sau sta pur si simplu si imi exte greu sa o maschez 🙂 cu ajutorul produselor cosmetice fara sa incarc excesiv tenul. Cu ajutorul cremei hidratante de la Toleriane si un primer bun 🙂 am resuit sa scap de aceasta problema.

Recomand produsele dermato cosmetice din gama Toleriane, la Roche-Posay, tuturor celor care isi doresc o piele cu stralucire si vitalitate intreaga vara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.