WordPress Templates

Festivalul Girafelor – Primul festival de bere artizanală la Iasi

Hei, hei ai aflat? In septembrie, mai exact intre 7-9 septembrie va avea loc primul festival de bere artizanala la Iasi: Festivalul Girafelor! Festivalul Girafelor se va desfasura in parcarile cu bariera din zona Ciric. Intrebarea pe care mi-am pus-o cand am aflat de acest festival a fost: de ce girafe? Raspunsul a venit de la organizatori: ” Pentru că berea ”craft”, aventurile gastronomice și muzica de calitate au un numitor comun: gâtul deosebit.” 🙂

Berea artizanala produsa in Romania va fi punctul central al intregului festival. Participantii vor avea de ales intre cel putin 30 de sortimente. Berea „craft” este produsa exclusiv pe cale naturala, fara adjuvanti chimici, iar intregul proces va putea fi vazut live in cadrul unor ateliere. De asemenea se vor desfasura si degustari de bere artizanala, evidnt ca in limita stocului disponibil 🙂

Festivalul va aduna si vendori de tip street food, gata sa ofere tuturor participantilor experiente culinare nemaipomenite.  Iti spun de pe acum ca micii vor lipsi cu desavarsire, asa ca nu fi dezamagit, organizatorii promit experiente de neuitat!

La construirea programului muzical s-a pornit de la profilul consumatorului de craftbeer: persoană activa, creativa si experimentalista.

De aceea, trupele au fost selectate astfel incat sa asigure distractia tuturor, de la DJ-ii nelipsiți de la petrecerile urbane, formații de blues, rock, jazz, funk si pana la folclor din zona culta. Ne vom întâlni la Festivalul Girafelor cu Trei Parale, Jean Gavril, Odyssey, Tangerine, The Kryptonite Sparks, White Mahala, Alister Mars, UFe, Andrei Cerbu & The Crossroads, Dacika, Jurjak, Kosta.

Organizatorii s-au gandit si la biciclisti, acestia avand la dispozitie 60 de rastele stradale.  Soferii sunt asteptati si ei si vor avea la dispozitie parcarile alaturate si evident ca vor avea posibilitatea de a consuma bere nefiltrata fara alcool.

Organizatori: Laurentiu Stratan, de la B2B Agency si Iulian Banila, de la Beer Zone.

Mai multe detalii  pe www.girafele.ro . Biletele vor costa 20 lei/zi sau 50 lei/eveniment (3 zile), achiziționate înaintea evenimentului, de pe www.iabilet.ro și 30 le/zi, cumpărate la intrarea în festival.

Informatii suplementare:

Laurențiu Stratan, B2B Agency– 0742047829, festivalulgirafelor@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.