WordPress Templates

Ritmuri Astrale – simpozion national de astrologie

poveste din Tara Bucatelor
By Alice Ciobanu

La sfarsit de septembrie, mai exact intre 21-22 septembrie 2013, are loc la Iasi Simpozionul National de Astrologie – „Ritmuri astrale” aflat la cea de a II-a editie. Ca si editia anterioara, de anul trecut, simpozionul va reuni pe taramuri moldave pe cei mai buni astrologi ai momentului.

ritmuri astrale 2013

 

Ritmuri Astrale – simpozion national de astrologie

Şi-au anunţat deja prezenţa Firicel Ciarnău, vicepreşedintele Asociaţiei Astrologilor din România (AAR) şi fondatorul Şcolii “Fidelia”, prima instituţie de profil din România, Ionuţ Hristescu (vicepreşedinte AAR), Gabriela Dima (Minerva), un cunoscut realizator de emisiuni de profil, Rodica Purniche (TVR Bucureşti), autor de carte şi astrolog cunoscut, alături de mulţi pasionaţi şi iubitori de astrologie inclusiv de la Centrul de Cercetăridin Republica Moldova.

Iniţiativa aparţine Clubului de Astrologie “Astro Mercur “, coordonat de Ana Gabriela Tăutu : “Când am pornit pe acest drum ne-am propus să popularizăm această ştiinţă veche, cunoscută în rândul populaţiei, dar poate nu foarte bine înţeleasă. Prima ediţie a simpozionului a avut loc în martie, la Echinocţiul de primăvară. Am ales aceste momente, cele două echinocţii, pentru că reprezintă momente de echilibru energetic, în cadrul ciclurilor naturii”.

Prima zi a manifestării Ritmuri Astrale se va derula în Sala Mare a Teatrului “Luceafărul”, iar a doua zi la Librăria „Cărtureşti”  din Complexul Palas.

O premieră a Simpozionului  Naţional de Astrologie „Ritmuri Astrale” va fi Târgul „Echinocţiul de Toamnă”. Manifestarea va fi inedită atât prin concept, cât şi prin misiune. “Ne-am propus să promovăm şi să susţinem micii întreprinzători în valorificarea potenţialului lor şi a produselor pe care le fabrică ori comercializează, avându-se în vedere prezentarea de iniţiative pentru îmbunătăţirea calităţii vieţii”, a explicat Ana Gabriela Tăutu.

În zona dedicată Târgului sunt aşteptaţi artizani, artişti, producători de bunuri tradiţionale (bucate tradiţionale, dulceţuri, conserve), editori de carte, cabinete de terapii alternative, furnizori de decoraţiuni interioare, produse din gama ezoterică, specialişti Feng Shui, fitoterapeuţi, cabinete de astrologie şi numerologie. Surpriza va fi organizarea unor ateliere inedite şi o paradă a cainilor din rasa Buldog Francez. Dr Adina Rusu va susţine un atelier de nutriţie, iar îndrăgitul artist plastic Mihaela Pavelescu va organiza un atelier de cioplit dovleci, spre marea încântare a copiilor.

Eu cu Tara bucatelor nu puteam lipsi de la asa un eveniment, astfel ca va astept la un savuros atelier despre bunatatile toamnei direct din tarabucatelor.ro si impreuna cu prietenii mei de la  Verde Bun vom vorbi despre hrana eco, despre beneficiile ei, si despre cum ne pregatim camara pentru iarna.

Intrarea publicului va fi gratuită.

Parteneri: Teatrul Luceafărul, Librăria Cărtureşti — Palas, Complex Hotelier Moldova Iasi, Revista Avantaje, www.ilikeiasi.ro, Radio Iasi, Revista de Transport şi Logistică BucureştiRevista GlareCabinetul Vet Expert, Revista Efemina, tarabucatelor.ro

Pentru mai multe amanunte:     e-mail  contact@astromercur.ro sau la tel: 0747.637.750, 0752.266.282

3 Responses to Ritmuri Astrale – simpozion national de astrologie

  1. […] ce tocmai s-a dus am avut placerea de a participa la  Targul de toamna, din cadrul Simpozionului Ritmuri Astrale – 2013, cu un mic atelier gastronomic pentru copii si oameni mari. Micul atelier gastronomic l-am […]

  1. retete rapide spune:

    Interesant acest editorial, ma bucur ca l-am descoperit si citit. Felicitari pentru problema deosebit ce avea nevoie de atentie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.