WordPress Templates

Atelier gastronomic la Ritmuri Astrale

poveste din Tara Bucatelor
By Alice Ciobanu

Sambata ce tocmai s-a dus am avut placerea de a participa la  Targul de toamna, din cadrul Simpozionului Ritmuri Astrale – 2013, cu un mic atelier gastronomic pentru copii si oameni mari. Micul atelier gastronomic l-am organizat impreuna cu prietenii de la Verde Bun, ii stiti doar… cei cu legumele bio, direct de la sursa, de la mica ferma din Voinesti – Iasi.

Atelier gastronomic la Ritmuri Astrale

foto credits @ Tudor Ghioc

Astfel ca incepand cu orele 13 am dat drumul la micul nostru atelier gastronomic la Ritmuri Astrale.

Standul nostru decorat cu mare atentie de Claudiu, cu legumele si fructele de la Verde Bun, cu cateva borcanele cu produse eco, de toamna, aduse direct din camara din tara bucatelor. Am avut un stand tare frumusel si colorat, iar fiecare participant la targ a putut degusta direct de la sursa legume si fructe proaspete, zacusca, dulceata sau rosii uscate in ulei.

Am preparat alaturi de copii sucuri bio din legumele preietenoase de la Verde Bun. Sucuri live, bio si fresh  din mere, morcovi si sfecla. Ce mai mustati de pisica aveau copilasii 🙂 care mai de care mai rosii.!

Am ras, am glumit, am vorbit si discutat despre calitatea fructelor si a legumelor aflate pe piata, in supermarket-uri. Am aflat cum poti avea legume proaspete direct in casa ta (call Verde Bun!), legume din care sa poti prepara minunatii la borcan, zacusca, zarzavat pentru ciorbe, pasta de gogosari sau rosii uscate in ulei. Pentru toate astea call tara bucatelor :))

Atelier gastronomic la Ritmuri Astrale

Atelier gastronomic la Ritmuri Astrale

Copiii s-au distrat atat la atelierul gastronomic, cat si la atelierul de creatie si cel de infrumusetat dovleci de toamna :)) organizate de Diverta si de Mihaela Pavelescu, artist plastic. Concomitent au baut si suculet, Miruna avand grija sa duca tuturor copiilor cate un pahar.

Atelier gastronomic la Ritmuri Astrale Atelier gastronomic la Ritmuri Astrale Atelier gastronomic la Ritmuri Astrale

In sala mare a Teatrului Luceafarul s-a desfasurat simpozionul de astrologie Ritmuri astrale, iar in foaierul teatrului, acolo unde am avut si noi atelierele cu copiii, a avut loc si un targ hand-made, in care cativa artisti plastici ieseni si-au expus lucrarile.

A fost o zi draguta, interesanta, speciala. Un eveniment tare frumos, la care voi mai participa, cu siguranta.

Nu in ultimul rand vreau sa  multumesc tuturor celor care au venit la standul nostru pentru a interactiona cu noi, pentru a lua contact direct cu legumele Verde Bun, si, multumiri speciale tuturor celor care au venit special sa ma cunoasca. Nu ii mai numesc, se stiu ei foarte bine si le multumesc din toata inima mea.

Multumesc Maura Anghel si Ana Tautu!

Si, ca de obicei, ar mai fi atat de multe de povestit despre atmosfera de acolo, despre ce s-a intimplat live, dar, ca de obicei, nu stiu a spune astea in cuvinte pompoase 🙂 Va iubesc!

Atelier gastronomic la Ritmuri Astrale Atelier gastronomic la Ritmuri Astrale Atelier gastronomic la Ritmuri Astrale Atelier gastronomic la Ritmuri Astrale Atelier gastronomic la Ritmuri Astrale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.