WordPress Templates

Fresh de fructe cu HR1855 Philips Viva Collection

O reteta din Tara Bucatelor
by Alice Ciobanu

 

M-am bucurat enorm ca ma avut privilegiul sa ma aflu intre cei alesi de juriu Gustos.ro si Philips, pentru a testa Storcatorul Philips Viva Collection HR1855, in cadrul campaniei „Castig timp cu Philips”.  Si am pregatit pentru a-l testa si a posta in cadrul campaniei , un fresh de fructe, de mere, portocale, zmeura, capsuni si mure. Daca vreti sa dati o sansa suculetului si recenziei mele , o puteti face dand un vot AICI

Fresh de fructe

Marturisesc ca l-am asteptat cu foarte mare entuziasm si atunci cand mi l-a adus curierul am desfacut pachetul intocmai ca un copil ce isi asteapta jucaria mult visata. Si am fost tare bucuroasa cand l-am vazut asa rosu, in toata splendoarea lui. L-am eliberat repede din stransoarea cutiei in care se afla inchis si l-am asezat usor pe masa. Click-clik s-a prins cu ventuzele cauciucate (sistemul anti-alunecare) de masa din bucatarie. Asa baiete!, aici ti-e locul de-acum. Ce-mi place, asa la o prima privire, e faptul ca are un design ergonomic, ocupand destul de putin spatiu pe masa de lucru, fiind inalt. O bila alba a primit-o HR1855 pentru compartimentul de cablu integrat, asa incat nu ai surpriza de a lasa cablul de alimentare sa bantuie prin spatele sorcatorului, sa intre pe sub masa, sau sa te „impiedici” de el in timpul utilizarii blatului de lucru, a mesei. Suprafetele  lui HR1855 sunt netede si au un aspect profi, astfel incat te indeamna din prima sa il folosesti. E simplu de asamblat si dezasamblat, 5 piese pe care le scoti extrem de usor si care se spala intr-o clipita, sub un singur jet de apa rece sau le poti pune la masina de spalat.

Fresh de fructe
Fresh de fructe

Are tubul de alimentare XL, de 75mm, ceea ce face ca fructele sa poata fi puse intregi, fara a mai fi necesara decojirea sau taierea lor in bucati mici. Doar citricele si anumite legume sau fructe iti mai impun aceasta operatiune, decojirea usoara. Avand un motor puternic de 700W, noul HR1855, stoarce fructele si legumele pana la ultima picatura, fara a face mizerie si mai ales fara zgomot. Surpriza! E extrem de silentios.

Fresh de fructe
      Colectezi sucul instant, in jet, in cana special adaptata, cu capac, gradata , de capacitate mare 800ml. Apoi torni sucul obtinut direct in pahare, fara a mai face alte manevre nedorite. Simplu si usor.
Fresh de fructe

Toata pulpa  este adunata, colectata intr-un singur loc, intr-un dispozitiv special, recipientul pentru pulpa. Si apoi este extrem de simplu sa o indepartezi de acolo, datorita noului design special, rotunjit, fara colturi sau asperitati, dintr-o singura miscare. Ai scapat astfel de nebuloasa adunare de resturi din fructe si legume, care patrund peste tot, in tot felul de cotloane si locsoare nebanuite, de prin vechile storcatoare. E foarte simplu: aduni totul cu o lingurita, dintr-o singura miscare, rastorni si apoi clatesti recipientul respectiv sub un jet de apa. 

Fresh de fructe

Insa ceea ce este fabulos la HR1855 este sita electropolisata, ceea ce inseamna ca toate suprafetele acesteia sunt extrem de fine, de netede, iar curatarea ei nu iti va lua mai mult de 1 min. Parol! Noua tehnologie QuickClean de la Philips e chiar asa cum spun ei: 1 min. Si-atat! Iei sita, o pui sub jetul de apa si o cureti cu un simplu burete de bucatarie, intr-o singura miscare, fara efort, fara frecare, fara curatare intensa fara a insista in scoaterea micilor resturi de pulpa de fructe… stim si noi cum e cu vechiul storcator. De cele mai multe ori cheful pentru sucul fresh de fructe imi pierea numai cand ma gandeam la vesnica sita imbibata de mici zdrente de fructe (iacs!) si spalatul insistent si consumul de apa, si…, si.. si… Insa acum datorita  tehnologiei QuickClean, e floare la ureche! De cand il am fac fresh zilnic si am castigat enorm de mult timp cu Philips. Cred ca asta e marele avantaj al lui HR1855 tehnologia asta QuickClean cu sita electropolisata, care chiar functioneaza, si e pe bune!

Fresh de fructe

Am facut pentru prezentarea de azi un suc de fructe, fresh, din mere, portocale si fructe rosii (cum le numesc eu) adica mure, zmeura si capsuni. Astea ultimele le mai aveam prin congelator. Asa ca le-am scos, le-am lasat putin sa se dezmorteasca din inghetul congelatorului, si asa pe jumatate inghetate le-am aruncat in HR1855. Surpriza! A functionat, adica a scos suc din ele, mai mult decat m-as fi asteptat. Ma asteptam sa se inece, sa gajaie, sa haraie, s-o ia din loc de pe masa. Dar nu. S-a comportat admirabil, a stors tot si-a scos un suc exemplar. Si partea cea mai faina e ca stoarce bine. HR1855 scoate un suc gros, semn ca stoarce si din pulpa, oprind doar partea „atoasa” din fructe,  ceea ce e admirabil si satisface chiar si cele mai sclifosite gusturi. Ma refer aici la fii’mea care daca simte in suc ceva ramasita de „ata” din portocala, mar, sambure, orice minuscul rest, intinde paharul scarbita si spune: „mu’cumec, poate maine!” si gata, tentativa de a o face sa bea un fresh e terminata!

Mutumesc Gustos.ro si Philips pentru ca mi-au dat sansa de a-l avea in familia mea. Promit sa ma port frumos cu el 🙂

Asa ca il ador pe HR1855 si multumesc juriului

Fresh de fructe

Fresh de fructe

Ingredientele retetei mele de Fresh de fructe

  • 2 mere
  • 2 portocale
  • o mana zdravana de amestec de capsuni, zmeura, mure

Mod de preparare pentru Fresh de fructe

Am pus merele spalate, intregi, in tubul XL si l-am pornit pe HR1855. Zuumm-zuumm am impins usor cu dispozitivul special si sucul a fost colectat intr-o clipa in cana gradata.

Fresh de fructe

Apoi am pus si portocalele, intregi, dar decojite (operatiunea asta a luat cam cat am curatat apoi tot storcatorul) si zzummm-zuummm.

Am aruncat si capsunile, zmeura si murele, usor inghetate, insa le puteti folosi proaspete si veti obtine mai mult suc.

Si gata! Intr-o clipita am adunat suc cat pentru doua pahare mari, de 330 ml.

Am savurat freshul de fructe rezultat alaturi de o inghetata de ciocolata.

A venit vara, nu-i asa?

Fresh de fructe
Fresh de fructe

6 Responses to Fresh de fructe cu HR1855 Philips Viva Collection

  1. […] cu mere bune, bio, eco, mere romanesti de calitate. De multa vreme, mai ales de cand minunatul juicer (face toti banii, vorbesc serios!) ii fac Mirunei zilnic cate un suc dintr-un mar+morcov+sfecla buna […]

  1. Dia Daria spune:

    ce-mi place recenzia ta! si eu am primit storcatorul de fructe si sunt foarte multumita de el!

  2. Cristina spune:

    Si eu am achizitionat acest storcator de la Electro4casa.ro (cel mai bun pret de pe piata) si sunt foarte multumita, recomand si altora acest produs.

  3. mieunika spune:

    Fratilor eu nu reusesc sa-l desfac pentru a-l spala. Are vreo clema ascunsa ceva sau cum scot sita aia ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.