WordPress Templates

Vine scoala, bine-mi pare!

O poveste din Tara Bucatelor
by Alice Ciobanu

 

Vine scoala! Tip-til, tip-til mai e putin pana pe 17 septembrie. Pentru unii e o mare bucurie, pentru altii e o mare dezamagire. Haine, rechizite, ghiozdan, penar, stilouri, caiete si carti.

Toate astea inseamna bani!

Va aduceti aminte ca v-am vorbit de copii de  la Centrul de zi Mia Casa Inculet – Barnova. Va aduceti aminte ca le-am facut surprize placute de ziua lor, aducandu-le zambete in priviri. Cu ajutorul vostru am facut noi toate astea, impreuna cu voi.

Acum vrem sa ii ajutam pe acesti copii sa inceapa cu putina bucurie nou an scolar.

Prietena Anda de la saptepietre.ro a demarat campanie de strangere de rechizite, ghiozdane, banuti pentru a face ca inceputul de an sa nu mai fie o corvoada pentru acei copilasi.

Hai sa ajuti si tu, asa cum ai facut-o si data trecuta! Orice mic ajutor conteaza enorm pentru ei. Daca vrei sa te alaturi poti lasa un comentariu la aceasta postaare sau un comentariu aici pe blogul Andei, sau o poti contacta direct pe ea la email : anda_elena[@]yahoo.com.

Si pentru ca sa fii sigur ca totul va ajunge la acei copii si orice banut va fi cheltuit cu justificare si numai pentru ei, poti veni alaturi de Anda, pe 15 septembrie, pentru a duce daruri copiilor.

„Şi s-o luăm ocrotitoare pe Mama nostră, a tuturor! Să ne ajute Maica Domnului să mergem cu sacul plin de rechizite şi materiale educative la copiii de la Mia Casa! ” (Anda Elena)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.