WordPress Templates

Salonul Q-Bo Ink Tattoo aniverseaza un an de la inaugurare

poveste din Tara Bucatelor
by Alice Ciobanu

Inca un eveniment dragut are loc in perioada aceasta in Iasi. Baietii de la salonul Salonul Q-Bo Ink Tattoo aniverseaza pe 1 Martie un an de existenta si au decis sa marcheze evenimentul cu o mega petrecere. Baietii care se ocupa de salon spun ca isi doresc sa ridice tatuajul la rang de arta, iar din ceea ce am vazut eu in portofoliul lor, le cam reuseste, zic!

Salonul Q-Bo Ink Tattoo

Andrei Q-bo împreună cu Andrei Toma, zis și Boschet au participat și la organizarea unor evenimente caritabile, a unei piese de teatru în limba bulgară – cu subtitrare în limba român și au realizat un film documentar, de tipul Discovery, de scurt metraj despre salon si arta de a tatua. Cei doi spun că filmul a fost realizat în colaborare cu Fondante Media, producția ridicându-se la standradele occidentale având subtritare în limba engleză.

Salonul Q-Bo Ink Tattoo oferă servicii de la tatuarea alb-negru și color, până la cover up-uri (tatuaje de acoperire a altor tatuaje), piercinguri și tatuaje cosmetice (tatuarea sprâncenelor, a buzelor și a conturului ochilor).

Pentru cei interesați, cei de la salon spun cam care sunt prețurile- 130 de lei/ora pentru tatuajele alb-negru, prețul minim pentru orice tatuaj și 150 de lei/ora pentru tatuajele color. Pentru cover up-uri prețul pleacă de la 140 de lei pentru tatuajele alb-negru și 160 de lei pentru cele color. Tatuajele cosmetice au un preț fix de 250 de lei iar pentru cele care au nevoie de o reîmprospătare prețul minim este de la 80 de lei pentru cele alb-negru și 90 de lei pentru cele color.

Salonul Q-Bo Ink Tattoo este autorizat de către Ministerul Sănătății și SANEPID.

Instrumentele utilizate sunt sterilizate la rece, acele, vârfurile și grifurile sunt de unică folosință, iar tușurile sunt de calitatea cea mai înaltă, fiind din aceeași gamă folosită de vestiții tatuatori ai salonului Miami INK anunță deținătorii salonului.

Salonul Q-Bo Ink Tattoo este situat în centrul Iașului, în Galeriile Comerciale Ștefan cel Mare, la etajul 1. Accesul se poate face fie prin interiorul spiralei – la demisol fiind situat Underground-ul, fie prin stânga Pizzeriei Magic Pizza, intrarea în Galerii, etaj 1.

One Response to Salonul Q-Bo Ink Tattoo aniverseaza un an de la inaugurare

  1. […] trecute va anuntam, tot pe aici pe blog, despre aniversarea celor de la Salon Tattoo Ink Q-bo, cum ca baietii fac un an de cand si-au deschis un loc oficial in […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.