WordPress Templates

Il sustin pe Vlad la Transmaraton – Voi?

O poveste din Tara Bucatelor
by Alice Ciobanu

 

Astazi va rog sa facem un exercitiu de imaginatie: pune capul pe perna, fa liniste in suflet si intreaba-ti inima „Sunt un om care ajuta oameni?” raspunde-ti (tie) cinstit si-apoi indiferent de raspuns… inchide ochii si dormi. Poti?

Eu imi cunosc raspunsul si  tot nu pot dormi.

Il sustin pe Vlad Iftime pentru ca prin el si cu el sa pot ajuta alti oameni. Oameni care au nevoie de cat mai mult ajutor si cat mai multe clipe senine, zambete, speranta…. Vlad Iftime va alerga, pe 8 septembrie, 21 de kilometri pe Transfăgărăsan cu scopul nobil de a strânge bani pentru copiii bolnavi de cancer de la Centrul de Excelenţă în Îngrijire Paliativă Hospice Casa Speranţei, in cadrul unui Transmaraton organizat de Unicredit Leasing. Poti afla mult mai multe despre Vlad si despre centrul Hospice Casa Sperantei ce ofera ingrijire paleativa gratuita bolnavilor de cancer aflati in faza terminala, pe pagina oficiala a evenimentului www.caidevis.ro/transmaraton .

Eu il ajut pe Vlad. Vino si tu sa ajuti!

Sa facem un alt exercitiu de imaginatie: pune capul pe perna, fa liniste in suflet si intreaba-ti mintea ce ai putea face cu o suma (modica) de bani…. o cina cu prietenii (oricand!), o carte (oricand!), o lada de bere? (oricand!), zambete pe chipul uni copil bolnav? (….) Acum inchide ochii si dormi… poti? Eu nu!

Eu am donat pentru putine zambete, o poti face si tu! Doneaza pentru a ajuta!

Poti ajuta donand, scriind despre eveniment pe blogul personal, vorbind cu prietenii si cei din jurul tau despre aceste lucru.

Mai multe detalii si informatii puteti obtine accesand:
Hospice casa Sperantei http://www.hospice.ro/
Revista Veterinarul http://www.veterinarul.ro/stiri/il-sustinem-pe-vlad-iftime-atletul-vegan-raw.html#.UC4vaCAERLs.facebook

One Response to Il sustin pe Vlad la Transmaraton – Voi?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.