WordPress Templates

Enciclopedia Culinara – Cartea calatoare

O poveste din Tara Bucatelor
by Alice Ciobanu

 

A trecut atat de multa vreme de cand m-am inscris in campania Cartea calatoare de la editura All si mi-a trecut prin maini, spre rasfoire, Enciclopedia culinara. N-am avut vreme cand sa scriu, ce sa scriu si cum sa scriu. Mi-a placut Tenhici culinare si ustensile de bucatarie, de care v-am povestit la vremea respectiva, asa incat nu puteam lasa nici Enciclopedia culinara sa treaca fara a scrie cateva randuri aici pe micul meu blog.

E o carte mare-mare si groasa-groasa. :)) Frumos mod de a incepe a scrie despre o carte, nu? :))

Ei bine, e o carte faina, care merita atentia cuiva pasionat de gastronomie, de arta culinara, de tot ce inseamna retete, retete si iarasi retete culinare. E o carte bine structurata cu retete clasificate in Aperitive si Gustari, Tocane si legume, Deserturi; in functie de ingredientul principal: cartofi, carne, vanat, pasare, peste…. nu mai zic de deserturile savuroase. Va vor fi dezvaluite 700 de retete unele mai simple altele mai complicate, insotite de poze color de calitate foarte buna.

E o carte care  se adreseaza tuturor, chiar si celor care acum vor sa intre pentru prima data intr-o bucatarie pentru a gati.

Ma bucur ca am putut sa o rasfoiesc si sa ma delectez cu Enciclopedia culinara.

7 Responses to Enciclopedia Culinara – Cartea calatoare

  1. […] Alice albinutza     Rasfoind Enciclopedia Culinara, carte pe care am primit-o in cadrul campaniei Cartea calatoare de la editura All (vin si cu […]

  1. catkitchen spune:

    E o carte superba pe care o am in biblioteca de vreo 2 ani !!! 😉

  2. Sunt sigura ca ar fi o sursa buna de inspiratie 🙂
    Te pup!

  3. AlinaS. spune:

    Mi-a placut si mie „carticica” si chiar mi-o comandasem, dar nu mai aveau disponibila decat una din retur. I-am rugat totusi sa mai caute; mi s-a parut completa si cu retete usoare si mi-ar fi tare de ajutor sa o pun la vedere in bucatarie … pentru zilele in care gateste sotul ;))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.