WordPress Templates

Lunea – Gateste Romaneste Invitat Cristina Toth

O reteta din Tara Bucatelor
by Alice Ciobanu

  Astazi fiind luni e musai necesar a se gati romaneste si avem o diva in bucatarie. Cristina Toth, cea care ne uimeste si ne rascoleste papilele cu site-ul ei culinar, a venit sa ne gateasca un Bulz ciobanesc. Simplu si neaos romanesc.
   Nu voi mai spune multe cuvinte, decat ca in miez de noapte cand am pregatit aceasta postare m-a podidit o foame de lup…. ceva de speriat. 
   Va invit sa mergeti apoi la Cristina, iar ea ca o adevarata diva in bucatarie va va servi cu un bulz si-o tuica buna.
   Dar sa ascultam cat de frumos glasuieste Cristina despre aces preparat romanesc:
    „Bulzul ciobanesc nu este o mamaliga simpla cu branza si carnat, este un bulgare de aur, cu dantela din branza si o coronita de ou. Asteaspta fierbinte sa il descoperi, incet, cu toate papile gustative. Si cand te declari multumit de gustul lui, iei o dusca de tuica fiarta si treci la fapte mari, caci te asteapta inca unul in cuptor. Nu poti manca doar unul, ar fi curata nebunie sa te opresti din a savura imbucaturi faine de mamaliga cu carnat si branza topita. Si daca nu e cu suparare, inchin un paharel cu tuica, va spun „noroc” si va poftesc la masa!”



Multumesc Cristina pentru ca ni te-ai alaturat in Lunea gateste Romaneste!

4 Responses to Lunea – Gateste Romaneste Invitat Cristina Toth

  1. adnia spune:

    ai un blog minunat si m-am hotarat sa te urmaresc si eu de acum, poate ma vei vizita si tu! o zi buna!

  2. Danutza spune:

    Tocmai vin de pe blogul Cristinei unde am inghitit in sec … mare deliciu a pregatit!!:)
    Poate reusesc si eu sa ma implic in proiectul tau, pana acum nu prea am gasit timp … dar nu ma las eu asa usor:))
    Te pup!

  3. Emily spune:

    oh, ce-mi faceti voi mie, mor de foameeeeeee :))
    Pupicei fete frumoase :*

  4. catkitchen spune:

    L-am vazut pe blogul Cristinei , e grozav !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.