WordPress Templates

Giveaway aniversar cu Solaris plant

poveste din Tara Bucatelor
by Alice Ciobanu

Dupa cum va povesteam zilele trecute, luna asta s-au implinit 6 ani de blog, sase ani de cand am devenit in online si in offline Alice de la Tara Bucatelor. Si tot atunci va spuneam ca voi avea pentru voi un mic giveaway, un dar din drag pentru voi cei care din cand in cand popositi pe aici pe blog, un mic dar din inima. SI daca initial ma gandisem sa fac un singur giveaway, acum va spun ca vor face doua, pentru ca as vrea sa sarbatoresc in stil mare primii mei 6 ani de blog.

Impreuna cu prietenii mei de la Solaris – Belsug din natura am organizat ad hoc acest mic giveaway pentru voi. Am 3 cadouri pentru voi, 3 cosulete pline cu bunatati de la Solaris.

page1

3 Cadouri Solaris

fiecare continand:

1. CONDIMENT-ANASON STELAT 40g

2. SOLARIS CONDIMENT-BELSUG DE LEGUME CU VERDEATA 100gr

3. SOLARIS CONDIMENT-MIX SEMINTE SUSAN ALB SI NEGRU 150gr

4. SOLARIS „HAI LA JOACA” MIX GUSTOS 120g

5. SOLARIS PLANT MUSLI MIX FARA ZAHAR 150gr

6. SOLARIS SEMINTE PENTRU SALATA (susan, floarea soarelui, in, chia, pin,dovleac) 100gr

7. SOLARIS ULEI COCOS (borcan) 100ml

8. SOLARIS CONDIMENT-CACAO 10-12% grasime 100gr

9. SOLARIS BISCUITI CU FRUCTE USCATE 110g SOLARIS

 

 

Regulile sunt simple si sunt sigura ca va veti descurca foarte bine!

Tot ce trebuie sa faceti este:

1 Dati LIke paginii de facebook  Solaris (asta pentru a afla in timp util de produsele faine pe care le au ei)

2. Dati Like paginii de facebook Tara Bucatelor ( cum? n-ai facut asta pana acum?) :))

3. Sa-mi lasati aici un comentariu, la aceasta postare in care sa imi povestiti despre un produs Solaris pe care l-ati folosit si v-a placut sau l-ati folosi intr-o reteta de pe blogul Tara Bucatelor 🙂 impreuna cu numele cu care ati dat Like pe Fb (ca sa va pot da un tag cand aflam catigatorii) si o adresa de email valida.

 

Acest giveaway se desfasoara in perioada 26.11.2016 – 6.12.2016 orele 24.00,  iar cei trei castigatori vor fi extrasi random si anuntati pe facebook si aici pe blog.

Cadourile vor fi expediate doar pe teritoriul Romaniei!

Bafta multa, dragii mei!

Later Edit:

Castigatorii acestui mic giveaway sunt urmatorii:

Giveaway Solari nr 7 - Alexandra Ali

 Nr. 7 Alexandra Ali – Felicitari!!! – astept datele de contact!!!
Giveaway Solaris - nr 25 - adina radu

Nr. 25 Adina Radu – Felicitari – Astept datele de contat!!!!
Giveaway Solaris - nr. 8 - Dana papabunnr. 8 Dana (Papabundetot) – Felicitari!!! Astept datele de contact!!!

 

Va multumesc tuturor si  nu uitati ca maine dam drumul unui alt giveaway!!!!

 

30 Responses to Giveaway aniversar cu Solaris plant

  1. Carmen spune:

    Imi plac foarte multe produse Solaris dar cel mai mult folosesc in ultima vreme mixul de susan. Il folosesc cu precadere in biscuiteii de casa pe care ii prepar pentru noi si pentru bebe.
    Carmen Popescu

  2. Daniela (Dya) Andrei spune:

    Felicitari pentru cei 6 ani de blogging, pentru intreaga munca depusa si pentru retetele minunate cu care ne incanti mereu!
    Am folosit o gama larga de produse Solaris, insa mi-ar placea mult sa incerc uleiul de avocado! L-as folosi la Salata de fasole alba cu dovlecel
    http://tarabucatelor.ro/2016/02/salata-de-fasole-alba-cu-dovlecel

  3. Am folosit pana acum de la Solaris Deliciu Rosu, Merisoare si Caju, produse pe care le achizitionez destul de des. Nu am preparat inca nici o reteta cu aceste produse.Mi se pare intersanta reteta lui Alice cu produse de la Solaris ”Supa crema de cartofi dulci”.
    Gabriella Pascaru Bisi

  4. Produsul meu preferat e uleiul de cocos. Am încercat vreo 3 sau 4 firme și am rămas fidelă Solaris. Fac mască de păr cu el, l-am folosit și pe post de ulei de corp, am încercat să-l și mănânc așa, dar am renunțat la idee din lene. :)) Iar din Țara Bucatelor, mi-a rămas gândul la Nutella aia de casă cu ingrediente de la Solaris. Și știu asta fără să răscolesc în arhiva ta. :)) Acum, sper sincer ca random.org să extragă numele meu. Sunt și fan al mixurilor de semințe și fructe. :))

    Alexandra Bohan

  5. dragomir dana spune:

    Am folosit uleiul de cocos Solaris pt hidratarea pielii bebelusei mele. Dana Dragomir

  6. NUTIU CLAUDIA spune:

    Am folosit doar Solaris mic dejun diferite seminte si govrigei in rest nu dar as dori sa incerc si alte produse aveti un concurs bun si folositor FB claudya dya nutiu

  7. Alexandra Ali spune:

    Eu am folosit turmericul si ghimbirul pudra/macinat. Turmericul il folosesc la mancarici, sa le mai dau culoare, iar ghimbirul il foloseam si in limonade, in mierea de albine impreuna cu turmericul -leacuri pentru raceli sau tuse. Si inca un condiment: boia iute. Imi place asa o tenta de iute la mancare 🙂

    Like am dat de multisor la ambele, share-ul este aici: https://www.facebook.com/alexandra.ali.7739/posts/582153111977850 (Alexandra Ali)

  8. dana spune:

    Felicitari Alice pentru anii astia minunati de blog, ma simt incantata sa particip la un concurs al blogului tau, mai ales la unul aniversar 🙂
    Ca sa raspund punctual, nu am folosit niciodata produse solaris, dar sper sa nu fie asta un impediment in a participa la acest concurs 🙂
    https://www.facebook.com/szocs.claudia

  9. Alexandra Ghinet spune:

    Felicitari pentru cei 6 ani de blogging, la cat mai multi inainte, proiecte frumoase si papile gustative fericite!

  10. lnaty spune:

    Felicitari, la cat mai multi ani! turmenic am folosit. Fb. Luminitanaty

  11. Daniela Raluca spune:

    Am folosit semintele de chia intr-o budinca de chia cu banana, mango si lapte de cocos pentru pitica de 9 luni. Succes total, i-a placut foarte mult.
    Felicitari pentru blog, este interesant.
    Nume facebook Daniela Raluca
    https://www.facebook.com/daniela.raluca84

  12. Bună! In primul rand as vrea sa- ți urez mulți ani frumoși de acum înainte și mult succes în tot ceea ce faci! Solaris este un brand tare drag mie. Am încercat pana acum o mulțime de produse faine și delicioase de la ei(dar pe viitor mi-aș dori sa încerc și alte produse cum ar fi :Caju, gustările,, hai la „,cacao etc) . Cel mai tare m-a impresionat uleiul de cocos care are un miros îmbietor și un gust tare aromat. L-am folosit pentru niște bombonici raw, pentru par, în terciul de ovăz în combinație cu banana și miere. Covrigeii sărati și cei cu chimen nu -mi lipsesc din geanta.solaris este aliatul meu pentru un stil de viata echilibrat și sănătos.

  13. Tanase Lacramioara spune:

    Multi ani inainte cu blogul ,sa ne rasfeti mereu cu retete minunate .Folosesc foarte des uleiul de cocos care este minunat intern si extern,uleiul pentru aromoterapie iasomie ,lavanda si lacramioara .Fetele mele iubesc mixul Hai la joaca.Produsele Solaris sunt de inalta calitate si cu preturi accesibile.

    Fb. Tanase Lacramioara

  14. Sidy spune:

    6 ani…oare cum au trecut asa de repede ? Felicitari draga mea si la cat mai multe retete gustoase cu care sa ne rasfeti si pe noi.
    Produsele Solaris sunt minunate, iar eu folosesc mai mult faina si semintele pentru painea care o fac. ce ti-ai putea dori mai mult decat sa-ti miroase frumos a paine calda , in bucatarie ! Si gand e gata, sa-ti rupi un colt si sa-l savurezi cu o cana cu ceai delicios „Dimineti dulci” Solaris …
    FB : Sidonia Toncean

  15. Cristina Popescu spune:

    Noi folosim cu placere semintele de dovleac Soalris, Amestecul de seminte Omega Forte si Turmericul imi place mult sa-l folosesc la pilaf sau la dovleceii umpluti cu orez si legume.
    La multi ani blogului!
    FB: Cristina Popescu
    email: cristina.popesku@yahoo.com

  16. Lubita spune:

    Folosesc produsele Solaris in multe retete dar cel mai mult mi-a placut si imi place in continuare Anasonul stelat;am pregatit cu el Creme brulee si a fost divin ca sa zic asa!La multi ani blogului si cat mai multe retete delicioase!!
    FB:Lubita Iancu

  17. Amalia spune:

    Produsul preferat Solaris este zaharul brun muscado, pe care il folosesc mereu in retetele mele de prajituri. Da deserturilor un gust fantastic!

    Facebook: Amalia Marinescu

  18. Maria Elena spune:

    Produsul preferat de la Solaris este „Merisoare” dar si „Seminte de floarea soarelui”.
    Am dat like de muuuuuuuult la amandoua paginile cu numele Maria Elena.
    La muuuuuuuuuuulti ani si cat mai multe retete minunate pe blog !!! :* :* :*

  19. Alina Dan spune:

    Multi ani frumosi si sănătoși, gătind mâncare pentru suflet!
    Am folosit cu succes ulei de
    cocos.
    Facebook: Alina Dan
    email: dn_alina@yahoo.com

    Multumesc Alice!
    Multumesc Solaris!

  20. Ghețău Mihaela spune:

    Bună, Alice!La mulți ani frumoși blogului tău. Cât despre Solaris, uleiul de cocos e preferatul meu. Și semințele de in!
    Facebook Ghețău Mihaela

  21. anda_elena spune:

    Bau!
    Folosesc uleiul de cocos de la Solaris pentru a face, alături de Maria, bombonele (prăjituri) delicioase și sănătoase.
    Ulei de cocos (Hai la mare!) am avut și la plajă, la recomandarea ta :).
    Revenind la papa bun, de la Solaris iau și condimente sau sare – dar cel mai mult și mai mult mă dau în vânt după punguțele deja gata de mâncat cu semințe, fructe crude, sâmburi, fructe uscate!
    Îmi plac cei de la Solaris mai mult decât a spune asta pentru un concurs :). Și-mi plac pentru că-s pentru tot omul și pentru tot bloggerul 🙂 – deși e clar că imaginea lor dă mai bine alături de o gospodină desăvârșită și/ sau de un blogger culinar!

  22. Alexandra Florescu spune:

    As folosi mix-ul de SEMINTE SUSAN ALB SI NEGRU in irezistibila reteta de chec cu rosii, porumb si seminte!!! http://tarabucatelor.ro/2015/12/chec-cu-rosii-porumb-si-seminte fb:Florescu Alexandra

  23. Loredana spune:

    La multi ani tie si blogului tau!
    Am folosit de la Solaris mix-ul de seminte pentru salata si uleiul de cocos (mi-am rasfatat pielea)
    FB: Loredana Munteanu 🙂

  24. Adyna_RADU spune:

    fb adina radu
    email raduadina87@gmail.com
    De la solaris imi place mult uleiul de cocos ( este foarte bun pentru corp, hidratand foarte bine) si ador caju

  25. MaryLENA Radu spune:

    facebook https://www.facebook.com/Mary.Lena32
    email radumarilena2010@yahoo.com
    Am incercat diverse produse solaris si am foarte multumita de ele.Imi place mult acel mix musli.Daca ar fi sa aleg o reteta de pe blog , as alege prajitura preferata a sotului meu http://tarabucatelor.ro/2014/08/prajitura-negresa-fara-zahar la care as adauga si merisoare uscate de la solaris

  26. Rocsy Ciobanu spune:

    O sa fiu sincera. Nu am folosit niciodata nici un produs Solaris, desi de mult timp imi doresc. Nu a fost sa fie, nu s-a prins de maini, dar niciodata nu este prea tarziu.
    Am dat like cu numele Rocsy Ciobanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.