WordPress Templates

Borcanele dulci de la St. Dalfour

poveste din Tara Bucatelor
by Alice Ciobanu

Dragii mei, am o surpriza dulce pentru voi! 5 borcanele cu gem dulce, aromat si parfumat pot fi ale voastre. Vin direct din fabricile St. Dalfour si sunt mega delicioase si sanatoase.

ST. DALFOUR este o companie franceza cu traditie – fondata in 1984 – aparținand aceleiasi familii inca de la inceput. Reputatia mondiala se datoreaza produsului lider, „un desert 100% din fructe”, pentru care zaharul utilizat in mod traditional in gem se inlocuieste cu zaharul din fructe (suc concentrat).
Sunt foarte faine, eu am incercat cel de mango si de fructe de padure si am fost placut surprinsa. Sunt fine si aromate, simti exact gustul fructului inchis in borcanel.
borcanele dulci de la St Dalfour
Dar, ca sa nu o mai lungesc, trec direct la subiectul acestei postari. Puteti castiga
5 borcanele dulci de la St. Dalfour si 2 lingurite degustare 🙂
Tot ce trebuie sa faceti este:
1. Sa dati share (public, ca sa putem verifica) la imaginea care anunta acest mic giveaway, imagine pe care o gatiti pe facebook, AICI
2. Sa lasati un comentariu in care sa imi spuneti la ce desert ati folosi gemurile de la St. Dalfour, aici la aceasta postare, un mic comentariu care sa ma inspire in alegerea viitorului castigator. 
Nu uitati!
 Sa lasati Id-ul de Fb si o adresa de email la care sa va pot contacta in cazul in care sunteti fericitul castigator.
Cam asata-i tot!
Giveaway ce incepe azi, 21.01.2015 si se termina pe data de 30.11.2015, orele 0.00, urmand ca pe 02.12.2015 sa anuntam castigatorul aici si pe facebook.
Later Edit:
Mi-a fost foarte greu sa aleg. M-a incantat desertul Corinei si asa de mult am mai vizualizat „sarutarile mozolite” descrise de Madalina… pfff si papanasii multora dintre voi,
 dar dragii mei… micul nostru giveaway pleaca catre
Cristina ( Boabe de Cafea) – desertul la pahar m-a topit, sa faci si sa trimiti si mie :)))
Deci, draga Cristina ( Boabe de Cafea) astept pe email-ul alice@tarabucatelor.ro (repejor) datele tale pentru a le putea transmite mai departe catre sponsor.
Va multumim tuturor si ne vedem la urmatorul giveaway… curand 🙂 Va pup!
borcanele dulci de la St Dalfour borcanele dulci de la St Dalfour

128 Responses to Borcanele dulci de la St. Dalfour

  1. mona spune:

    Alisu clatite,tarte,cheescake …..cam asta as face cu dumnealor…

  2. Aurelia Dumitru spune:

    Simplu si clasic,la clatite!asta mi-au inspirat borcanele cu silueta☺

  3. Nedelcu Alina spune:

    As folosi gemul la un padispan cu mar copt, sa pun in mere la copt. Si la clatite. Si la orez cu lapte.

  4. Smaranda spune:

    Eu as pune la papanasii cu portocale pe care ii face barbosul si pe care ii fura cel mic 🙂

  5. Sidy spune:

    Pfuaiiiiii…cat de bune tre’sa fie !
    Deja vad o prajitura pufoasa, umpluta cu gem delicios de mango si deasupra cu bezea !
    Mi-ai facut pofta…si am spus ca pina la sarbatori NU mai fac dulciuri .
    Multumim frumos ca impartasesti cu noi, aceste bunatati !

  6. Elena spune:

    Eu as face o rulada usoara din bezea cu faina de migdale pentru consistenta si as folosi oricare din gemurile cu arome mai deosebite, de exempu cel de mango sau portocala cu ghimbir. Am dat share public aici: https://www.facebook.com/elenatoma57/posts/10205168441905793?pnref=story, Elena Toma e ID-ul de Facebook si am lasat adresa de mail in formularul de comentarii. Foarte rar castig, dar e interesant sa participi 🙂

  7. gaby spune:

    Mpai…la pancakes, clatite, la orez cu lapte, la budinci dulci, la papanasi…
    gabrielad_31@yahoo.com
    http://www.facebook.com/gaby.duceag.1

  8. Tort cu crema de brânza si gem de ananas cu mango

  9. Gogoci Ramona spune:

    La niste clatite americane

  10. andreea spune:

    Yam,yam…cel cu mango si ananas i-a facut cu ochiul lui Luca,spunandu-mi ca e perfect pt papanasi!!!dar si o budinca cu fructe de padure…!!!!Gogosele pt.pitici,briose si bineinteles clatite!!!

  11. Cu siguranta as face o tarta ! 🙂

  12. Iuliana spune:

    Unele, cum e cel de portocale cu ghimbir, sau cel de ananas si mango le-as savura simple, pe indelete, sa le simt din plin toata aroma. Pe cel de cirese negre l-as pune sa curga peste niste papanasi, iar pe cel de afine l-as manca dimineata la micul dejun intins pe o felie de paine prajita unsa cu unt 🙂

  13. Ilieș Rita spune:

    Un sos de coacăze pentru o friptură suculentă de vânat. Sau măcar pt un piept uriaș de rață 😀 Deja-mi plouă-n gură. :))

  14. panazan bianca raluca spune:

    L-as folosii,la clatite,papanasi cu smantana,dimineata la mic dejun pe o felie de paine.
    Bya Ralu https://www.facebook.com/bya.ralu/posts/1064831580224061?pnref=story
    Email bianca.raluca2005@gmail.com

  15. Aş folosi pentru foi cu cremă de vanilie şi gem, sau bunică de griş cu gem. 🙂

  16. Dan Valentin Baicusi spune:

    La un tort din pandispan cu crema de vanilie si gem 100% fructe St. Dalfour

    Fb dan valentin baicusi
    dannimca@yahoo.com

  17. Claudia V spune:

    Faine produse 🙂
    Mi-ar placea sa incerc un gemul ”Four Fruits” intr-un tort de acest gen http://lecturisiarome.ro/2015/06/tort-cu-crema-panna-cotta-din-lapte-de-cocos/
    Cred ca ar iesi delicios 🙂
    Share aici: https://www.facebook.com/dyamars/posts/10206228049554865?pnref=story

  18. Andreea spune:

    Uf, cu care sa incep mai repede :D. Un tort cu morcovi si nuci, umplutura de mascarpone si gem de portocale cu ghimbir ar fi prima optiune! Apoi din Black Cherry verrine cu blat de ciocolata faramitat, frisca, gem din asta minunat cu cirese negre si pe deasupra aschii de ciocolata.
    mail: andreea.juganaru@gmail.com
    Adresa Fb.: https://www.facebook.com/andreea.chinesefood

  19. Rocsi Ciobanu spune:

    Pai se pot folosi in multe retete aceste gemuri. La clatite, gogosi, tarte, briose, dar m-as opri la un pufos pandispan, peste care as aseza frumos un strat de frisca din smantana de tara, taiat felii si servit cu gemul preferat!
    https://www.facebook.com/rocsy.ciobanu
    rocsi_1612@yahoo.com

  20. Durac Mihaela spune:

    Tartă cu gem (Linzer torte)
    Se face un aluat de tarta dn oua,unt,faina,praf de copt si nuca,pe care il acoperim uniform cu continutul unui borcan cu gem de zmeura.
    email nastasia_m@yahoo.com
    facebook Mihaela Durac

  21. Ioana spune:

    Gogosi umplute cu gem, biscuiti cu gropite umplute cu gem, cornuri pufoase umplute cu gem.

  22. Suciu Clementina spune:

    As face tarte,clatie si ..cozonac!

  23. Ionela Corciu spune:

    Le-as folosi la clatite si papanasii .
    ionela.anastasia@yahoo.ro
    https://www.facebook.com/ionela029

  24. Gabriela Gabriela Gabriela spune:

    La niste clatite americane sau o prajitura pufoasa cu gem
    email: gabrielaasmin@gmail.com
    share: https://www.facebook.com/gabriela.gabriela.564/posts/489991171179630

  25. Mariana spune:

    Clătitele sunt cele care parcă aşteaptă deja aceste bunătăţi dulci! Dar borcănelul cu cireşe amare l-aş păstra cât mai mult, ca în după-amiezile liniştite din iarna care va veni, să mă înfrupt din ele şi să mă gândesc la lunile de vară!

  26. Pe cel de cirese negre l-as folosi la papanasi,cel de fructe de padure l-as folosi la prajitura jerbo cu nuci si gem ,iar restul as face clatite delicioase ,share;https://www.facebook.com/iulianasimona.ghizdavu/posts/1646437758967153?pnref=story ID-Ghizdavu iuliana ,e-mail;giulianasimona@yahoo.com

  27. Irina spune:

    Dulceata de afine o vad pe niste papanasi cu branza, cea de cirese pe niste clatite, iar cea de portocala in niste fursecuri aromate.

  28. Andrei Daniela spune:

    As folosi dulceata de afine pentru un cheesecake ! Sau intr-o prajitura ciocolatoasa, cu multa crema de vanilie!

  29. Placinta Oana spune:

    As pregati niste waffe delicioase, clatite, gogosi dar si o prajitura cu gem. Deja imi ploua in gura, mai ales ca momentan am tot felul de pofte (se poate banui si motivul :D). Chiar daca nu castig premiul tot ma duc sa caut un borcanel de gem din ananas si mango…ca mi-ai facut o pofta nebuna! 😉
    Email: oanapl_10@yahoo.com
    share https://www.facebook.com/placinta.oana/posts/1089506901090302?pnref=story

  30. ioniche daniela iuliana spune:

    La niste clatite , papansi si eventual o friptura de rata .

  31. Timona spune:

    Dulceata de fructe de padure se intelege de minune cu clatitele dar si cu papanasii….

  32. Dumitrescu Claudia spune:

    fb: Claudia Dumitrescu
    e mail: claudyka98@yahoo.com
    Eu as folosi dulceturile la gogosi,papanasi,pe biscuiti ca desert la copii sau la cornulete si diferite prajituri de casa :*

  33. Sminda Georgiana spune:

    As combina perfect aceste dulceturi cu niste clatite de caco si rom

  34. Simo Florina spune:

    Eu aș face colțunași cu gem de vișine, aromați cu vanilie și „perpeliți” prin zahăr brun
    Facebook id: 100007301970589
    E-mail: simonyk_kyss4u@yahoo.com

  35. ene maria spune:

    Le-as folosi la tarta, clatite amricane, ,papanas
    adresa fb https://www.facebook.com/profile.php?id=100005342163092
    maria_ene_1964@yahoo.com

  36. burceavasilica spune:

    tarata cu crumble din biscuiti cu ghimbir, fistic si gem de portocale cu ghimbir

  37. Mirela spune:

    Ma gandesc si ma tot gandesc … mango si ananas merge la un tort de tip diplomat,Four Fruits pentru cornulete fragede, portocale si ghimbir merge o prajitura racoroasa cu iaurt facuta mai inspre anotimpul cald, afinele pentru o prajitura cu branza dulce iar Black Cherry pentru sufletul meu!

  38. Gheorghe Maria Corina spune:

    As manca fiecare borcan lingurita cu lingurita adresa fbhttps://www.facebook.com/photo.php?fbid=585429481502101&set=a.585429478168768.1073741828.100001051631218&type=3 adresa email corinaheltianu@yahoo.com

  39. Pusa-Raisa spune:

    FB Pusa Raisa
    Share https://www.facebook.com/pusa.raisa/posts/970413909662419
    email pusa.gagiu@yahoo.com
    As face clatite ,fiecare clatita as umple-o cu un sortiment din aceste bunatati, as face papanasi, as face prajitura umpluta cu gem de portocale , si as savura dimineata pe paine prajita cu unt oricare din aceste gemuri !

  40. Alexandra Burz spune:

    Delicioase gemurile…le-as folosi cu drag la papanasi, clatite, dar mai ales in pregatirea prajiturilor pt Sfintele Sarbatori de iarna

  41. TRICA VIORICA spune:

    As prepara un Tort Linzer!

  42. valih spune:

    la clatite,diferite tarte,gris cu lapte,negresa cu gem,diferite prajituri cu dulceturi fin aromate pentru sarbatori 🙂
    vaseavali@yahoo.com
    https://www.facebook.com/valy.hurmuz/posts/806747796101323

  43. As face clătite și le-as folosi cu mare drag la orice desert pe care la-s pregăti

  44. Ivan Janeta spune:

    Negresa de post , papanasi , linzer

  45. Barbu spune:

    Pe biscuiti clasici, cu ceai de tei

  46. Ionescu Camelia spune:

    Clătitele ar fi la putere dar as încerca si papanasi, negresa cu gem si prajitura krantz. Toate le pregătesc cu mare drag pentru baieteii mei si cred ca fAcute cu a este gemuri ar avea un gust ireal de bun.

  47. As pregati un cheesecake cu crusta delicioasa unsa cu gem de ananas si mango, umplutura de branza fina si vanilata, iar deasupra as pune un alt strat de gem,bucatele de ananas si mango caramelizate, totul acoperit cu un strat de tepisori de bezea.

    https://www.facebook.com/madalina.marin.75
    madi_marin@yahoo.com

  48. Pana Cristina spune:

    Cum spuneam, bune ptr topping-ul savarinelor! Pana Cristina Iuliana, cristina_pana33@yahoo.com 😉

  49. Iulia Condurache spune:

    Clar…pe paine prajita cu unt dimineata.
    https://www.facebook.com/iulia.condurache

  50. rafay daniela spune:

    pariziene cu gem

  51. Diaconu Luminita spune:

    Cu dulceata St. Dalfour,as pregati gogosi umplute ,cornulete cu gem,papanasi si multeee clatitee,nu exclud varianta de consum”ca atare”fara alte pregatiri……ce e bun,e bun oricum!

    https://www.facebook.com/luminita.diaconu.7/posts/1184889791527308?pnref=story
    lumi_ni_ta2013@yahoo.com

  52. Camelia Covaci spune:

    Mmm…se dau multi biscuiti pe care-i rupem marunt, adaugam nuca macinata pe care o amestecam cu biscuitii, cativa stropi de lapte si niste cacao iar in aceasta compozitie punem savurosul gem St. Dalfour Four Fruits sau Wild Blueberry care va place. Ar iesi un amestec pentru un salam de biscuiti mai altfel,. un desert care cu siguranta ca ar satisface multe gusturi.

    FB: Camelia Covaci
    cameliacovaci05@gmail.com
    share
    https://www.facebook.com/covacicb/posts/10206994419791961?pnref=story

  53. eu asi folosi dulceata la clatite <3 desertul nostru preferat .ar fi cele mai bune clatite yamiii

  54. Mie imi face cu ochiul gemul ala de mango si ananas. Si culmea, pt un fel principal cu piept de rata. Pentru desert as folosi gemul de portocale si ghimbir pentru o reteta de crema fina cu scortisoara si biscuiti la pahar, un tort pentru Craciun cu o crema de mandarine sau portocale sau biscuiti cu multe condimente umpluti cu gem

  55. Ciubotaru Marinica spune:

    Delicioase gemurile…le-as folosi cu drag la papanasi, clatite, dar mai ales in pregatirea prajiturilor pt Sfintele Sarbatori de iarna

  56. Laura Mimmi spune:

    Deja gandul ma poarta la cosuletele bunicii umplute cu gemul black cherry si spuma de nuca.
    Dimineata, as incepe ziua cu o portie de pancakes cu gemul four fruits si o cana de lapte cald. Intr-una din seri l-as rasfata pe tatal meu cu desertul lui preferat, budinca de orez cremos aromat cu gemul pineapple&mango.Gemul orange&ginger l-as folosi ca aroma intr-un souffle de portocale iar pentru masa in familie de duminica aleg un cheesecake cu gem wild blueberry.
    https://www.facebook.com/laura.mimmi/posts/943705929037564?pnref=story
    dudemim@gmail.com
    O seara frumoasa !

  57. Lazar Liliana Gabriela spune:

    Pentru prepararea clatitelor. https://www.facebook.com/liliana.lazar.129

  58. dia spune:

    shaaaare, cu mult drag si speranta, ca muuult m-am mai uitat eu la pozele de pe facebook!
    si sincer, le-a folosi la un cheesecake fara coacere, ar iesi nistre straturi superbe, vesele si fancy!

  59. Mirela spune:

    Eu le-as folosi la tapioca!

  60. Cristina Popescu spune:

    Dulceata de afine as folosi-o la papanasi, cea de portocale si ghimbir la clatite, cea de fucte de padure la o negresa de post sau cornulete.
    FB: Cristina Popescu
    Share: https://www.facebook.com/popescu.cristina.167/posts/10205712399028768?pnref=story

  61. nutiu claudia spune:

    DE FOARTE MULT TIMP FAC UN TORT CU DULCEATA DE FRUCTE UMPLUTURA CA GLAZURA MERGE CEA DE CIOCOLATA ,IL FAC SI SUB FORMA DE PRAJITURA MERGE FOARTE BINE CU DULCEATA DE ANANAS SI MANGO ,DULCEATA O POTI FOLOSI LA ORI CE LA CLATITE ,GOGOSI LA OREZ CU LAPTE SI CU FRISCA SI UN FRUCT CRUD SAU O FRUZULITA DE MENTA DOAR SA AI FANTEZIE 🙂

  62. nutiu claudia spune:

    scuze uitasem adresa de fb; nutiu claudya

  63. Rodica Paula Caval spune:

    Clătite!

  64. Oana Maria spune:

    fb:Oana Maria
    e-mail:angyliviu@yahoo.com
    As prepara o negresa cu gem si nuci!

  65. Maria Elena spune:

    Hmmmmmmmmmm…..as alege aceste dulceturi la clatite, la chec, gris cu lapte si deasupra dulceata, la papanasi, la orez cu lapte, un pic de scortisoara si dulceata….la paine cu unt si dulceata 😉 🙂 😉
    Id-ul meu de pe Face book este Maria Elena, mail: marryd1o@yahoo.com.
    Supeeeeeer delicios, parfumat si gustos acest giveaway !!! :* 🙂

  66. Alina spune:

    Gemurile St Dalfour le-am consuma pe clatite sau la cheesecake.
    Id-ul de facebook : alina.gabriela.374@facebook.com si adresa de mail: alina_gudy30@yahoo.com

  67. Doina Ana Butman spune:

    Prăjitura din Lorraine cu dulceata de portocale&ghimbir

    Iată, o prajitură, complet necunoscută, pentru mine, până acum câteva luni … Am descoperit-o, în cursul verii trecute, tocmai, în provincia Lorraine – Franța, cu ocazia unei vizite la nişte prieteni.
    Un deliciu, care, se pregăteşte „en un clin d’oeil”, deci, nu ezitați să o faceţi şi nu veţi fi dezamăgite de rezultat – pentru că, sincer, este atât de bună, incât, va dispărea de pe masă…”en coup de vent”!!!
    FB:https://www.facebook.com/bdoinana

  68. Gavriloi Adina spune:

    Aș pregăti clătite.
    FB: Adina Gavriloi

  69. Andreea spune:

    Hmmm.. as folosi dulceturile astea eroice la papanasi, cheesecake, desert la pahar cu mascarpone si crema de vanilie, clatite, etc. Uff, si acum balesc in miezul noptii cu un pahar de apa langa mine. Pupicioi! 🙂

    FB-ul meu cel chipes: https://www.facebook.com/andreea.holban
    Email: holban.andreea86@gmail.com

  70. Gabriela Zamfir spune:

    Ar fi tocmai potrivite niste fursecuri simple si fragede, umplute cu gemul dulce, aromat si parfumat St. Dalfour ca sa am cu ce sa-l intampin pe Mos Craciun. https://www.facebook.com/gabriela.zamfir.90
    herlitzoaica@yahoo.com

  71. Ela Iacob spune:

    Eu le-as folosi pentru a umple niste cornuri de aluat dospit cu unt. Sunt atat de fragede si aromate si merg bine cu o cana de ceai sau cafea.

  72. Mihaela Crisan spune:

    papanasi , clatite la gogosi

  73. beta brigytte spune:

    la clatite si gogosi, clar! 🙂 aaaa si-mi mai plac cosuletele cu gem si bezea, nebunie!

  74. Aurelia Calinic spune:

    as folosi gemurile la clatite sau dimineata as manca cu paine prajita, unt si gem de la St. Dalfour

  75. Somai Camelia spune:

    Cornuletele cu dulceata de cirese amare, sunt un adevarat rasfat pentru papilele gustative. Sunt fragede si aromate si o data ce ai inceput sa mananci, e cam greu sa te mai si opresti. Nu va mai povestesc nimic altceva, ci va scriu reteta ca sa va puteti convinge voi insiva de ceea ce va povesteam mai sus. Pentru preparare aveti nevoie de: galbenusuri, zahar pudra; un praf de sare, faina, untura, dulceata de ciresese amare, zahar vanilat, smantana grasa (de casa). Incepem prin a amesteca faina, untura si galbenusurile si treptat adaugam smantana si un praf de sare. Se framanta bine, pana cand aluatul capata o consistenta nelipicioasa. Se imparte aluatul in trei parti egale, se intinde fiecare parte cu ajutorul unui sucitor, apoi se unge fiecare bucata cu untura topita. Se ruleaza toate cele trei bucati si se pun la frigider pentru 2 ore, ca sa se fragezeasca. Dupa cele doua ore de stat la frigider, se mai repeta inca o data procedeura de intins cu sucitorul, unsul cu untura si statul la frigider. Dupa care se taie bucati egale (cam de 2 cm) latime fiecare, toate cele trei bucati de aluat rulate si scoase de la frigider. Fiecare bucatica de aluat taiata, se intinde individual cu ajutorul sucitorului si se umple cu cate o lingurita de dulceata si se ruleaza sub forma de cornulet. Se introduc la cuptor pentru aproximativ jumatate de ora. Se servesc doar dupa ce s-au racit complet, date prin zahar pudra, amestecat cu un plic de zahar vanilat. Pofta buna!
    https://www.facebook.com/somai.camelia

  76. Elena-Iulia Deckers spune:

    Bună Alice. Drept sa spun as manca asa ca pe vremea bunicii o farfurioara cu dulceață cu un pahar de apa rece din fântână

  77. Cristina Grindean spune:

    As folosi gemurile la un tort de clatite sau la o prajitura, intre blatul de cacao si spuma de albusuri, facuta la bain-marie.
    Nume FB: Chris Grindean
    E-mail: cristina.grindean[at]yahoo[dot]com

  78. la clatitele americane…preferatele mele!!!!
    Fb: Mihaela Scurtu

  79. Picincu-Hobjila Viorica spune:

    La crostate ar merge de minune…si, bineinteles la niste clatite pufoase!

  80. Mihaela Calmatuianu spune:

    Mi-ar placea sa prepari mini cheesecake cu gem de zmeura <3

  81. Mihaela Calmatuianu spune:

    FB ID: Mihaela Calmatuianu

  82. cornulete- tort- inghetata

  83. cornutele ar iesi delicioase cu aceste gemuri minunate

  84. Orez cu lapte , clatite , gogosi umplute

  85. Bleotu Macrina spune:

    As face o prajitura cu gem,nuca si cacao

  86. Apopei Minodora spune:

    As prepara niste gogosi pufoase si le as umple cu aceste bunatati apoi as chema nepoteii la mine sa manance din asemenea bunatati.
    id fb/Apopei Minodora
    mail/ apopeiminodora@yahoo.com

  87. mikaella spune:

    pancakes ….adică CLĂTITE cum numai NOI știm să facem…din BANANE și ALBUȘ de OU !!!
    https://www.facebook.com/tarabucatelor/photos/a.1643852925831878.1073741874.1398664520350721/1643853062498531/?type=3

  88. Julia Tanase spune:

    Salut ,eu as face o tarta (crostata) cu aceste dulceturi,gemuri fara zahar adaugat. In italia le folosesc des ,imi plac foarte mult. Dar ar merge si la clatite ,biscuiti cu gem ,amestecate cu ciocolata alba si frisca pt. macarons.Pup Alice.Julia Tanase

  89. mikaella spune:

    clătite …cu portocale și ghimbir!!! michaelailie@yahoo.com

  90. Lili spune:

    As face cateva briose cu gem 🙂
    Fb: Lili Liliana
    email: lilimilit@yahoo.com

  91. ana baluta spune:

    fb : ana baluta
    email : ana.tulceana@gmail.com
    acum in post as putea sa fac o negresa cu gem si mere , clatite , gogosi umplute sau tarte cu dulceata. biscuiti cu vin umpluti cu gem de portocale si ghimbir sunt o minunatie.

  92. Aura spune:

    Eu sunt de moda veche! Imi place sa savurez, in general, cate una-doua lingurite de dulceata, alaturi de un pahar cu apa rece! <3

  93. Nemes Natalia spune:

    La clatite,budinca,biscuiti,simplu unsa pe paine la mic dejun dar cel mai mult as folosio la prajitura cu miere de albine,ca tot vin sarbatorile si tuturor ne place foarte mult.

  94. Daniela G. spune:

    Daca as avea cele 5 sortimente de gem St.Dalfour,le-as folosi pe toate intr-un delicios cozonac Rosenkrantz…ca tot vin sarbatorile de iarna cu miros de cozonac!!!Mai exact as framanta un aluat de cozonac pufos,l-as imparti in 5 bucati din care as umple 5 rulade diferite cu gem St.Dalfour:cirese,afine,portocala&ghimbir;zmeura si capsuni.Apoi as taia fiecare rulada rondele si le-as aseza aleatoriu intr-o tava tapetata cu zahar caramelizat!!! Mmmmmm….miros de cozonac si St.Dalfour…suna foarte bine!!!

  95. Dinu Ecaterina spune:

    Clatite americane

  96. Rodica Raluka spune:

    M-ar ajuta sa fac niste clatite sau papanasi absolut deliciosi <3
    Id Fb Rodica Raluka
    Email feraruraul05@gmail.com

  97. Oana Jalba spune:

    Sunt asa frumoase borcanele ca as fi tentata sa le pastrez asa, de decor. Dar daca m-as indura sa le desfac…cred ca as face in fiecare zi o negresa de post cu cate o dulceata diferita…iuar in week-end as folosi borcanele la decoratiuni de Craciun.

  98. Ababei Dan spune:

    Garantat un tort de clatite.Simplu si cu o explozie de gust,aroma si culoare.Un strat de clatite(de alea facute cu lapte nu cu sifon sau apa minerala,un strat de gem si tot asa,alternand gemurile).Se prepara cu restul familiei trimisi la plimbare,usa incuiata si telefonul inchis,altfel faci clatite pana nu mai ai din ce.
    Pe facebook tot Ababei Dan.

  99. Munteanu Carmen Mihaela spune:

    Papanasi cu dulceta de fructe de padure …yamy 😀

  100. As prepara cu acest gem fie papanasi fie clătite pufose. Abia astept!!

  101. Nicoleta Pasescu (Pina Colada pe FB) spune:

    Folosesc genurile pentru clatite delicioaase
    https://www.facebook.com/pina.colada.96995238/posts/460926424096483

  102. Adina spune:

    as face biscuiti linzer
    id de facebook: Adina Eftimie si mail adina_eftimie@yahoo.com

  103. La zambetul sotului meu, dupa fiecare masa impreuna. Ce desert mai bun as putea avea decat sarutari mozolite cu dulceata de ananas&mango sau cu ghimbir&portocale?

    Ce desert poate fi mai bun, cand il vad zambind indulgent si stiu ca iar am scrantit-o cand am scapat prea mult chilli in paste. Nu-i bai! La desert ne pupam si trece.

    Am gustat prima data dulceata de cirese amare cand l-am cunoscut pe sotul meu, caci este un dulce pregatit in special in zona Moldovei (Na! Cu ceva „altfel” trebuia sa vina si el) si de atunci o cer mereu, „pentru iarna”, de la socrii.
    Sunt tare curioasa cum ar fi pupaturile cu dulceata de cirese amare nemoldoveneasca, de la St, Dalfour. Curata ameteala amoroasa!

  104. Alina Hoban spune:

    Rulouri, Tarta, clatite, cornulete, cosulete…

  105. candrea nadia spune:

    Buna!
    fb: nadia alina candrea
    https://www.facebook.com/nadiaalina.candrea/posts/1099540180065990?pnref=story
    new_nadiabios@yahoo.com
    as prepara un delicios tort sacher, cu gemul de caise, incalzit usor in prealabil si intins pe felile de blat.
    Multumesc.

  106. Lubita spune:

    As pregati cea mai simpla si delicioasa,datorita aromelor,reteta;tarta cu gem de portocale si ghimbir,acoperita cu bezea
    FB:Iancu Lubita
    e-mail:lulucea05@yahoo.com

  107. Eliana Boghici Rotaru spune:

    Eu as face, repet (am scris si pe fb), niste biscuiti umpluti cu gem…nu stiu unde am vazut, dar am ramas asa cu amintire placuta…muscai din bombita si inauntru era dulceata…avea aluatul fin, se topeau in gura…mmmm…Trebuie sa gasesc reteta aceea…! Bine ca mi-ai amintit!

  108. curic roxana spune:

    La clatite care sunt cele mai bune.

  109. Corina Ureche spune:

    Tulai ce vreu borcanele astea! Muuult de tot. Si sper sa te impresionez.
    Eu as face o tarta de toamna, cu blaturi sfarmicioase cu unt si intre ele umplutura de albusuri batute spuma, cu nuci si dulceata de portocale si ghimbir. Pe deasupra as pudra cu zahar vanilat. Cred ca ar iesi o nebunie!

    Corina-Adriana Ureche sunt eu pe facebook, corina@corinaureche.ro este adresa mea de mail. Kisses

  110. Bianca Rogoveanu spune:

    As folosi gemul Orange & Ginger desupra unor Crêpes Suzette, cu sos de unt si lichior Cointreau. Nu cred ca exista un desert mai imbietor in aceasta perioada a anului, mirosul de portocale si spiritul sarbatorilor, alaturi de un asemenea deliciu, ne bucura spiritul…si papilele gustative !

    Link share:https://www.facebook.com/bianca.rogoveanu/posts/941471042598697?pnref=story
    E-mail: bianca.rogoveanu@yahoo.com

  111. Robert Badica spune:

    Le-as folosi pentru fursecuri linzer!

  112. macanta spune:

    Cum la ce desert? La cel oferit la cucoane, dupa cafea, ca pe vremuri. Personal, la cata finete e in borcan e pacat sa nu le savurez asa cum sunt, din chiseaua cu dulceata si avand un pahar de apa alaturi si mai intai mie, imediat cum ajung acasa de la munca ca asa iti faci viata frumoasa, cu lucruri mici si bune :)si apoi prietenilor care ma viziteaza !
    Na, am intrat dupa bors cu fasole si am ajuns la dulceturi 🙂 .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.