WordPress Templates

Dulciuri pentru Ziua Diabetului

Uneori iti este greu sa stii ca ai persoane in jurul tau, ba chiar aproape de tine, care nu iti pot impartasi bucuria ta pentru dulciuri. Uneori iti este greu sa nu stii ca le poti cumpara dulciuri care sa nu le faca rau, dulciuri care sa le aduca bucurie. Mie imi era greu sa stiu ca am o prietena la care nu pot sa merg cu o cutie cu bomboane sau sa ii duc ceva dulce. Asta pana sa aflu ca exista Sweeteria si produsele lor sigure pentru diabetici. Exista o intreaga gama de dulciuri de la napolitane pana la bomboane, de la crema de alune numai buna de uns pe clatite, pana la migdale, prune si alune trase in ciocolata fara zahar. Adevarate dulciuri pentru Ziua Diabetului. Caci in caz ca nu stiati, 14 noiembrie este Ziua Diabetului, sau mai bine spus Ziua Mondiala de lupta impotriva Diabetului.

dulciuri de ziua diabetului

Acest eveniment are ca scop sa ofere o mai buna informare a persoanelor care sufera de diabet, dar reprezinta si o forma de implicare si de informare a publicului larg, a profesionistilor din domeniul sanatatii precum si a autoritatilor publice. In aceasta zi sunt prezentate publicului larg semnele precoce de diabet, complicatiile diabetului, modalitatea de prevenirea a diabetului zaharat tip 2 si complicatiilor sale. Simbolul acestei campanii de informare asupra diabetului este cerculetul albastru.

De asemenea aceasta zi reprezinta un prilej de a ne reaminti ca aceasta afectiune este o problema majora de sanatate publica. In Romania, specialistii considera ca diabetul afectează peste 1 milion de oameni, dintre care aproximativ 2.800 sunt copii. te pune pe spaime cand afli toate astea, nu?

Ei bine si pentru persoanele care sufera de diabet exista o varietate de dulciuri si produse de post fara zahar adaugat, cu indice glicemic zero astfel incat sa poate fi consumate de acestia fara grija. Evident cu moderatie, Ca orice altceva. Iar aceste dulciuri sunt ideale si pentr noi si copiii nostri, tocami pentru a avea o dieta echilibrata si a avea parte de un dulce sigur si sanatos.

Produsele de la Sweeteria sunt realizate in Romania din produse speciale, naturale, fara zahar sau potentiatori de aroma. Pentru culoare se folosesc plante sau fructe.

Sweeteria este locul in care domneste ciocolata! Ciocolata adevarata, din masa cacao premium, pe care o preluam de la cei mai renumiti producatori si exportatori de ciocolata belgiana de pe piata mondiala. Ceea ce ne difierentiaza, insa, si ne ofera unicitate pe piata din Romania este ca in laboratorul Sweeteria, printr-o alchimie bazata pe dragoste de sanatate si pasiune pentru gustul desavarsit, am inlocuit zaharul cu indulcitori naturali si am obtinut acelasi gust fin, perfect, irezistibil al ciocolatei, eliberand-o insa de caloriile si efectele nedorite ale zaharului.
Iti oferim sortimente variate de ciocolata (alba, cu lapte sau cu diferite concentratii de cacao) simpla, tartinabila sau in combinatii inedite (cu fructe deshidratate, nuci, probiotice, pudre de fructe sau matcha), cu un gust desavarsit, perfect echilibrat, dar…FARA ZAHAR! ” – sursa sweeteria.com.ro

Dar sa va spun despre cateva produse de la @Sweeteria pe care noi le avem mereu in casa, iar o parte din ele sunt preferatele Mirunei.

Napolitane si batoane de cereale – sunt rontaite cu placere acasa sau la scoala, i le mai strecor in ghiozdanul pentru scoala si preferatele ei sunt napolitanele si batonul cu cereale si calciu marin. Mie imi plac napolitanele cu lamaie si zmeura, dar nu prea apuc sa ma bucur de ele. Sun rpoduse fara zahar adaugat, cu indulcitor natural din stevie.

Noile sortimente „Sub Acoperire” de ciocolata sau „bomboane”, adica Alune, Migdale si Prune trase in ciocolata belgiana, fara zahar. Prunele sunt preferatele mele iar Mirunei ii plac cele cu alune de padure. Migdalele le tinem, de regula, pentru cate un desert mai fancy 🙂

Crema tartinabila Greentela pentru biscuti, clatite, paine prajita Greentela cu indulcitor de agave si Greentela cu indulcitor natural de stevie sunt doua produse care nu lipsesc din raftul de pe usa frigiderului nostru. Ne plac foarte mult si „nu ingrasa” 🙂

Iar Dulcisor, produsul minune perfect pentru ceai si cafea este un produs care a intrat treptat in viata mea si incerc sa il introduc zilnic la cafeaua de dimineata, desi de ceva vreme beau cafeaua fara zahar. Dulcisor este ambalat in trei variante, sub forma de cub, pliculet de praf fix cat ai nevoie pentru o cafea mare sau in punguta de 300 gr perfect pentru a putea fi folosit in dulciuri. Este un produs care poate fi utilizat atat in deserturi raw, deserturi reci, in copturi, prajituri, creme calde sau reci.

Despre produsele Sweeteria am mai scris aici pe blog iar la rubrica „Retete Fara Zahar ” gasiti idei de retete fara zahar, preparate cu produsele cu indulcitor natural din stevia rebaudiana.

Tot ce trebuie sa stiti este ca pentru persoanele care se confrunta cu diabetul cat si pentru persoanele care isi doresc o dieta echilibrata, fara zahar, dulciurile de la Sweeteria sunt o varianta accesibila. Produsele se pot comanda online de pe www.sweeteria.com.ro, dar se gasesc si offline in magazine naturiste.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.